1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Colaboratorii DESTINE Broker pot plati sumele aferente politelor de asigurare prin PayPoint

PayPoint Romania, operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, a semnat un parteneriat cu DESTINE Broker. Ca urmare a acestui acord, colaboratorii DESTINE Broker isi pot plati sumele aferente politelor de asigurare vandute prin intermediul terminalelor PayPoint din toata Romania.

In vederea efectuarii unei plati, partenerii companiei trebuie doar sa se prezinte cu borderoul cu plati in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint; vanzatorul scaneaza codul de bare de pe documentul de plata, colaboratorul DESTINE Broker achita suma in numerar si primeste pe loc o chitanta cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul etc.). Operatiunea este foarte rapida, iar accesul la sistemul PayPoint nu este conditionat de cumparaturi in magazin ori de plata vreunui comision.

Pe langa platile pentru servicii financiare, prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi platite si alte facturi de utilitati (apa, salubritate, electricitate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau ratele, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si efectua chiar transferuri de bani interne si internationale, in magazinele PayPoint selectate.

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, compania are incheiate contracte cu 174 clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor, al serviciilor financiare si nu numai.

In Sectorul financiar-bancar, PayPoint are parteneriate cu: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, EOS KSI Romania, GARANTI Credite de Consum, PATRIA Credit, UniCredit Consumer Financing, CAMPION Broker Asigurare, Top Factoring, CETELEM, KRUK, Vitas IFN, MaxyGo Broker de Asigurare, GARANTI Bank, Debt Collection Agency, UNIQA Asigurari, Telecredit IFN, Nextebank, good.bee Credit, GetBack Recovery, ERB Retail Services, CAR Bistrita, OTP Factoring, GROUPAMA Asigurari, NN Asigurari de Viata, PINTILIE Broker de Asigurare, TBI Credit, Ultimo Portfolio Investment, Cycle European, BRD Finance IFN, METROPOLITAN Life, DESTINE Broker, RoCapital IFN.

DESTINE Broker este una dintre cele mai mari companii de brokeraj de asigurare din Romania, ocupand a patra pozitie in piata, dupa primul semestru al acestui an, cu o cota de piata de 5,17% si prime intermediate in valoare de 161,5 milioane de lei, conform estimarilor XPRIMM Publications.

PROMO