1asig.ro
1asig.ro

Ciprian DUMITRU se alatura echipei GLOBASIG in calitate de Director Tehnic Retea

5 min. / 1.540 cuvinte
Ciprian DUMITRU se alatura echipei GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare in calitate de Director Tehnic Retea, incepand cu data de 1 decembrie 2019, au anuntat reprezentantii brokerului.

PROMO


"Ma bucur sa ma alatur echipei GLOBASIG, o echipa formata din oameni orientati spre valorile umane, etice si profesionale. Consider ca GLOBASIG va juca un rol esential in modelarea viitorului pietei de asigurari din Romania si impreuna vom evolua pentru atingerea acestor obiective", a declarat Ciprian DUMITRU (foto).

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul asigurarilor, Ciprian DUMITRU si-a inceput cariera in anul 2007 in cadrul companiei de asigurari ALLIANZ TIRIAC, urmand in anul 2008 sa se alature companiei EUROINS.

"Odata cu aceasta numire suntem convinsi ca vom aduce un mare plus in relatia cu partenerii nostri. Experienta noului nostru coleg il recomanda pentru aceasta pozitie cheie din cadrul GLOBASIG, avand o cariera de peste 12 ani in industria de asigurari din Romania", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG.


"Ciprian DUMITRU este un profesionist desavarsit, adept al unor principii solide, similare cu cele ale GLOBASIG si va prelua, incepand cu 1 decembrie 2019, functia de Director Tehnic Retea. Alaturi de intreaga echipa GLOBASIG, Ciprian va veni in sprijinul partenerilor nostri pentru a identifica impreuna noi oportunitati de dezvoltare, atat profesionala, cat si personala.
Asa cum spuneam intr-o declaratie anterioara, suntem pregatiti pentru provocarile viitoare ale industriei, atragand langa noi oameni profesionisti si cu o experienta notabila, care aleg sa-si continue cariera in cadrul unei companii dinamice si inovatoare", a adaugat Antonio BABETI.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) prin decizia 3802/07.01.2003 si este inregistrata sub numarul 146/2003 in Registrul Brokerilor.

6.920 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO