1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cioc-cioc - aplicatia lansata de ...

Cioc-cioc - aplicatia lansata de PAID Romania in sprijinul distribuitorilor de asigurari

Anul acesta, PAID Romania si-a propus sa sprijine distribuitorii de polite de asigurare a locuintei, considerand ca acestia au un rol strategic in cresterea nivelului de acoperire prin asigurare a fondului locativ din Romania. Asadar, i-a intrebat care sunt principalele probleme cu care se confrunta, le-a ascultat sugestiile si implementeaza o serie de proiecte menite sa le vina in sprijin.

Unul dintre acestea este aplicatia "Cioc-Cioc" - o platforma menita sa ajute orice agent de asigurari sau broker sa isi notifice clientii cu privire la expirarea politei de asigurare a locuintei (PAD si/sau facultativa). Inregistrarea se face din cativa pasi simpli urmati de incarcarea unui fisier ce contine doar numerele de telefon ale clientilor carora leexpira asigurarea locuintei in perioada de care agentul/brokerul este interesat (fara a colecta niciun fel de alta informatie despre client).

Acestia vor primi un SMS personalizat cu datele agentului/brokerului prin care sunt informati ca le expira asigurarea locuintei si sunt indrumati sa sune sau sa isi contacteze agentul/brokerul prin e-mail.

"Stim cat este de important pentru cei care distribuie asigurari sa tina permanent legatura cu toti clientii lor. Stim si ca multi dintre ei trimit notificari cu privire la expirarea anumitor polite. Aplicatia pe care noi o oferim este insa un instrument foarte usor de folosit, prin care in doar cativa pasi si cateva minute pot fi trimise notificari catre un numar mare de clienti prin SMS, o metoda dovedita ca fiind mai eficienta decat e-mailul. Costul transmiterii de SMSuri este suportat integral de PAID Romania si este, alaturi de dezvoltarea aplicatiei in sine, o mana de ajutor pe care o oferim colegilor nostri care duc greul distributiei de asigurari de locuinte", a declarat Cosmin TUDOR, Director de Dezvoltare, PAID Romania.

Aplicatia functioneaza de aproape doua saptamani si are deja utilizatori multumiti:

"Lucrurile simple sunt cele mai eficiente! Am instalat aplicatia, am primit activarea si in cinci minute am trimis deja primele sms-uri. Timp scutit, clienti informati in timp util, fara sa-i mai pui pe drumuri in vreme de pandemie. Bravo, Cioc-Cioc!", a declarat Silviu MACRINEANU, Director Executiv, DEXAsig Broker.

"Din discutiile cu clientii a reiesit ca aceasta aplicatie este o idee foarte buna si constructiva, pentru ca SMS-urile se citesc cel mai repede. In plus, nu toti clientii au internet si acces la o adesa de e-mail pe care sa primeasca notificari electronice. Alti clienti nu citesc zilnic mesajele primite pe e-mail sau le primesc in spam si nu le citesc deloc. Este un mesaj prietenos, care surprinde placut clientul", declara si Nicu EBERLING de la Consultant AA Broker.

Aplicatia lansata de PAID Romania poate fi accesata pe www.cioc-cioc.paidromania.ro. Brokerii de asigurare, agentii si consultantii care nu isi gasesc compania listata in sistem pentru a-si face contul pot da un mail la adresa cosmin.tudor@paidromania.ro mentionand numele companiei care sa fie adaugata in aplicatie.