1asig.ro
1asig.ro

CertAsig isi consolideaza capitalul prin investitia facuta de compania italiana ABC Assevera

5 min. / 1.540 cuvinte
CertAsig anunta incheierea unui acord cu un nou partener strategic, ABC Assevera - o societate financiara italiana, care va face o investitie substantiala in companie.

PROMO


"CertAsig este cunoscuta in piata ca fiind o societate flexibila si dinamica. Acest parteneriat ne permite sa ne consolidam pozitia in pietele in care operam si sa urmarim, in acelasi timp, noi oportunitati de crestere, intarindu-ne reputatia de companie inovatoare pentru clientii si partenerii nostri", declara reprezentantii companiei.

"In urma acestei investitii, capitalul disponibil al societatii va fi mai mult decat dublul nivelului cerut de standardele internationale Solvency II. Tranzactia este supusa aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara", se precizeaza in comunicatul transmis de asigurator.

Societatea, infiintata in 2003, ofera produse de asigurare destinate societatilor comerciale printr-o retea de parteneri de brokeraj din Romania si Bulgaria. A fost pionier in dezvoltarea asigurarilor de garantii in Romania si in Bulgaria si este lider in solutii de asigurare inovatoare, inclusiv asigurare cibernetica si drone. In 2018, a subscris prime brute in valoare de 12,4 milioane EUR.

ABC Assevera S.p.A. este o companie de investitii cu sediul in Roma, cu un capital de 20 de milioane EUR. Societatea ofera servicii de investitii si solutii de specialitate pentru o gama larga de clienti.

2.309 accesari