1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cele mai recente rapoarte XPRIMM, prezente la RVS Monte Carlo

Cea de-a 63-a editie a "Rendez-Vous de Septembre", intalnirea anuala a reasiguratorilor din Monte Carlo, se desfasoara in perioada 7-12 septembrie 2019. Cele mai recente publicatii XPRIMM sunt disponibile la standul XPRIMM din Hotelul Fairmont, precum si in principalele locatii din Monte Carlo.

Cu aceasta ocazie, XPRIMM Publications lanseaza doua noi rapoarte - MOTOR Insurance Report si PROPERTY Insurance Report - prezentand datele statistice de pe pietele de asigurare din ECE, CIS si SEE pentru anul 2018.

Vizitatorii Standului XPRIMM din cadrul Hotelului Fairmont vor putea rasfoi aceste doua noi rapoarte, precum si o serie de alte publicatii XPRIMM.

"Les Rendez-Vous de Septembre" (RVS) este unul dintre cele mai importante evenimente internationale dedicate atat asiguratorilor si reasiguratorilor, cat si brokerilor si consultantilor in reasigurare. Cu o istorie de peste 60 de ani, evenimentul a devenit unul traditional si, in acelasi timp, de referinta pentru aceasta industrie, peste 2.600 de profesionist din peste 80 de tari intalnindu-se anual in Monte Carlo.

Urmariti xprimm.com pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri din Monte Carlo.

PROMO