1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Ce trebuie sa cunoasca asiguratii si pagubitii in contextul falimentului ASTRA Asigurari?

Situatia in care se afla ASTRA Asigurari, companie care in prezent urmeaza procedura legala de intrare in faliment, da nastere multor incertitudini cu privire la procesul de despagubire pe care trebuie sa il parcurga cei care au daune.

Asadar, Calin RANGU - Director Directia Protectia Consumatorilor, ASF - Autoritatea de Supraveghere a Asigurarilor, impreuna cu Alex ROSCA - Redactor Sef, Publicatiile PRIMM si Mihai CRACEA - Redactor Sef - XPRIMM Newletters, vor dezbate marti, la emisiunea "Ora de risc" difuzata de RFI incepand cu ora 13:30, optiunile pe care le au la dispozitie clientii si pagubitii cu creante asupra ASTRA Asigurari.

ASF a decis, saptamana trecuta, retragerea autorizatiei de functionare si a solicitat intrarea in procedura de faliment a societatii de asigurare ASTRA. In acelaasi timp, Fondul de Garantare a Asiguratilor va prelua obligatiile asiguratorului platile catre creditorii de asigurari ai ASTRA de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti privind deschiderea procedurii de faliment in limita plafonului legal.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.