1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Ce schimbari a adus inceputul de an pentru asigurarea obligatorie a locuintei?

Asigurarea obligatorie a locuintei continua sa fie unul dintre principalele subiecte aflate in aceste zile pe agenda publica. In acest context, emisiunea "Ora de risc" de astazi de la RFI - Radio France Internationale va aborda tema in conditiile in care termenul limita pana la care romanii isi mai pot incheia asigurare obligatorie pentru locuinte a fost prelungit pana la 15 iulie 2011.

Marius BULUGEA - Director General, PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor, Nicolae MUSAT - Vicepresedinte, PAID, Alexandru CIUNCAN - Secretar General al APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor si Oleg DORONCEANU - Coordonatorul portalului www.asigurarealocuintelor.ro sunt invitatii emisiunii de astazi.

Ce inseamna prelungirea termenului limita pana la care romanii trebuie sa isi asigure casele? Ce a determinat aceasta prelungire? Care sunt implicatiile acestei decizii? Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsul in cadrul emisiunii "Ora de risc" de astazi de la RFI.

Daca aveti intrebari pentru invitatii emisiunii sau comentarii cu privire la tema dezbatuta, nu uitati ca puteti suna la 021 318 40 44 in timpul emisiunii pentru o interventie in direct.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre emisiunile "Ora de Risc", difuzate in fiecare marti, de la ora 13.30, la RFI. Puteti audia programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau on-line, accesand site-ul www.rfi.ro.