1asig.ro
1asig.ro

Ce riscuri acopera o asigurare de raspundere si de ce este utila pentru companii?

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre utilitatea asigurarilor de raspunderi, riscurile si limitele acoperite de polite, din ce domenii provin companiile care apeleaza la aceste asigurari, cu exemple concrete, dar si despre obiectivele companiei, vor discuta Gheorghe GRAD - Country Manager, RENOMIA SRBA Insurance Broker - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 26 noiembrie a.c.

PROMO


Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Aceasta este sustinuta de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii si portalul 1asig.ro.

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

531 accesari