1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cate companii de brokeraj din Romania au pagina de LinkedIn?

La inceputul lunii iulie, 28 de asiguratori aveau pagina de companie dedicata pietei din Romania pe LinkedIn - cea mai mare retea de socializare dedicata din lume dedicata profesionistilor si mediului de business si a doua cea mai populara retea de socializare din tara noastra. Care este situatia, insa, in ceea ce priveste cele mai importante companii de brokeraj?

In urma unui studiu realizat de portalul 1asig.ro in care au fost incluse primele 40 de companii de brokeraj* prezente pe piata romaneasca, s-a stabilit ca doar 15 dintre acestea detin o pagina de companie de LinkedIn dedicata pietei din Romania.

Pentru realizarea cercetarii, conturile de LinkedIn ale companiilor incluse in studiu au fost accesate fie prin plugin-urile de pe site-urile oficiale ale brokerilor, fie prin cautare directa pe reteaua de socializare. 

Pe primul loc in top dupa numarul de followers (urmaritori ai respectivului cont) se afla GRAS SAVOYE Romania, cu 537 followers, urmata de KUNDEN Broker - 433 followers, AON Romania - 304 followers, SAFETY Broker - 117 followers si OTTO Broker - 116 followers.

Companiile MAXYGO Broker, LACOLI Broker si ASICONS Broker nu au pagina de companie, ci doar profil de utilizator.

LinkedIn este a doua cea mai populara retea sociala din Romania, cu un total de 1.714.589 conturi de utilizator in iunie 2015, conform cifrelor publicate de socialmediatraining.ro. Pe locul 1 se plaseaza in continuare Facebook, cu 8 milioane de conturi de utilizator in luna iunie.

In aprilie 2014, LinkedIn avea peste 300 milioane utilizatori in intreaga lume, iar in luna mai 2014 se estima ca, in fiecare secunda, reteaua castiga 2 noi membri, conform statisticilor publicate de LinkedIn.



*in functie de primele intermediate in anul 2014, conform publicatiei INSURANCE Profile

PROMO