1asig.ro
1asig.ro

Cat de multe stiu romanii despre asigurari?

5 min. / 1.540 cuvinte
Printre problemele pietei de asigurari din Romania mentionate adesea de catre specialisti se numara si gradul redus de educatie financiara a consumatorilor. Cum poate fi crescut interesul acestora si cum se pot implica jucatorii din industrie pentru implementarea proiectelor de informare? Despre campaniile de educatie in asigurari vor discuta Alin BAIESCU, Specialist in asigurari, si Mihai CRACEA, Redactor Sef, XPRIMM Newsletters, in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate de RFI incepand cu ora 13:30.

Alin BAIESCU este unul dintre specialistii pietei din Romania, cunoscut pentru proiectele sale de educatie in asigurari, printre acestea numarandu-se primul serial de desene animate despre asigurari, dar si lucrarea "DEX Asigureza - Romana, 123 de termeni din Asigurari cum nu gasesti in nicio Carte de Business".

In cadrul emisiunii va fi prezentat si cel mai nou proiect educational al lui Alin BAIESCU, volumul "Pastila de Asigureza si Afacereza", care prezinta, intr-o forma concisa, unele dintre cele mai importante aspecte pe care consumatorii ar trebui sa le cunoasca despre produsele de asigurare.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

1.956 accesari