1asig.ro

Care sunt cele mai accesate servicii prin asigurarile de sanatate?

5 min. / 1.540 cuvinte
Conform unei analize realizate asupra portofoliului de asigurari de sanatate al EUROINS Romania, cele mai accesate servicii prin intermediul acestui tip de polite, din punctul de vedere al indemnizatiilor platite, includ "imagistica medicala si medicina de laborator, ORL, cardiologie si obstetrica-ginecologie", au explicat reprezentantii companiei.

PROMO


De asemenea, in anul 2019, cele mai dese accesari ale serviciilor oferite de o asigurare privata de sanatate s-au inregistrat, la nivelul EUROINS Romania, pe segmentul de varsta 41 - 50 de ani.

Rezultatele financiare raportate de companie pe acest segment de polite in anul precedent sugereaza un interes din ce in ce mai mare al romanilor pentru astfel de produse, mai ales ca printre avantajele lor se numara "varietatea serviciilor medicale ce pot fi accesate, flexibilitatea geografica, neimpunerea unui anumit cadru medical, contextul actual al sistemului de sanatate, call center-ul medical disponibil 24/24", au subliniat reprezentantii EUROINS Romania.

Astfel, in 2019, asiguratorul a raportat "o crestere de aproximativ 118% pe segmentul asigurarilor voluntare de sanatate" fata de 2018, precum si "o crestere cu aproximativ 10% a numarului de polite pe care sunt asigurati copii (polite individuale)."

EUROINS Romania sustine campania nationala de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" in calitate de Partener. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.851 accesari