1asig.ro
1asig.ro
Care este strategia Daw Management ...

Care este strategia Daw Management pentru finalul acestui an?

5 min. / 1.540 cuvinte
Obiectivul Daw Management Broker pentru ultimul trimestru al acestui an este unul realist, de a continua desfasurarea activitatii in conditii de siguranta, de a face toate demersurile pentru pastrarea portofoliului existent si bineinteles de dezvoltare a activitatii cu gasirea solutiilor optime de asigurare pentru fiecare client, a declarant, pentru 1asig.ro, Delia TRAISTARU, Directorul de Dezvoltare al companiei.

PROMO


"Suntem in permanenta preocupati de a analiza obiectiv si cu profesionalism fiecare solicitare de asigurare a clientilor, de a oferi politele de asigurare potrivite nevoilor, intrucat clientii multumiti reprezinta cea mai sanatoasa strategie de business si dezvolta relatii pe termen lung. Incercam sa insuflam aceste principii agentilor si partenerilor nostri pentru a mentine si a creste nivelul de cunostinte si profesionalism in intermediere", a adaugat Delia TRAISTARU.

Potrivit acesteia, "ca si celelalte industrii ale pietii, inclusiv sectorul asigurarilor a trecut si inca trece prin schimbarile impuse de pandemie, iar bunul mers al activitatii este prioritatea noastra pentru a depasi impreuna situatia actuala".

DAW Management Broker este unul dintre principalii jucatori de pe piata locala, ocupand locul 7 in topul Brokerilor la finalul primului trimestru din 2020, cu o cota de piata de 4,00% si prime intermediate in valoare de 76,8 milioane de lei, potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

Piata locala de brokeraj a inregistrat o crestere de 15% in primul trimestru din 2020, pana la 1,92 miliarde de lei, ajungand la un grad de intermediere de 65,1% din totalul industriei de asigurari, reiese din raportul publicat de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

326 accesari