1asig.ro

CONSULTANT AA si PRBAR Academy se implica in schimburile internationale de experienta pentru intermediarii in asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
Vineri, 13 septembrie a.c., a avut loc, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, un seminar pe tema "Istoria Asigurarilor in Romania" organizat de Asociatia Agentilor de Asigurari Profesionisti din Israel - o asociatie ce are printre obiective schimbul de experienta internationala pentru intermediarii in asigurari, la care a participat un grup de 70 agenti de asigurari din Israel.

PROMO


La eveniment au participat si reprezentanti ai CONSULTANT AA Broker de Asigurare (CAA) si PRBAR Academy.

In cadrul seminarului s-a facut schimb de experienta, s-au impartasit idei, s-a discutat despre piata asigurarilor generale si de viata din Romania, precum si despre educatia financiara si ce demersuri intreprinde piata pentru a constientiza populatia despre necesitatea si utilitatea asigurarilor.

Totodata, s-au identificat probleme comune si s-au cautat solutii ce pot fi aplicate in ambele tari.

Antoaneta ZEVEDEI, Director de Dezvoltare in cadrul la CONSULTANT AA Broker de Asigurare si lector in cadrul PRBAR Academy, a sustinut o prezentare privind piata locala.

"Am fost onorata sa fiu invitata in calitate de speaker la acest seminar, sa impartasesc experienta mea unor intermediari in asigurari din alta tara. De asemenea, am cules de la ei informatii utile privind educatia financiara si metodele prin care aceasta a avut success in Israel. Ma bucur ca sunt parte in acest proces de educatie financiara, alaturi de Otilia MIHAI - CEO al CAA si Presedinta PRBAR Academy - si evident ca impreuna militam pentru dezvoltarea cultului asigurarilor", a declarat Antoaneta ZEVEDEI pentru 1asig.ro.

"Oamenii s-au aratat foarte interesati de discutii, au recomandat ca acest schimb de experienta sa se repete si ne-au invitat in Israel pentru a studia activitatea lor de asigurari, unde trebuie sa mentionez faptul ca asigurarile de viata sunt pe primul loc", a adaugat Antoaneta ZEVEDEI.

Piata asigurarilor din Romania a avansat cu 7,8% in primul semestru din 2019, ajungand la valoarea de peste 5,43 miliarde de lei (circa 1,15 mld. EUR). Din total, brokerii au intermediat peste 3,47 miliarde de lei (734,3 mil. EUR) , in crestere cu 11,3%. Afla ce afaceri au avut cei mai mari jucatori din domeniu, conform calculelor realizate de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.


897 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO