1asig.ro
1asig.ro

CONCURS: Vara asta, esti #treazlavolan cu 5 to go! Participa la provocarea saptamanii!

#treazlavolan si 5 to go te premiaza cu doza de cafea care te tine vigilent in trafic timp de 10 zile, precum si cu stickere auto! Astfel, la fel ca in cadrul editiei precedente, in cadrul campaniei FII TREAZ LA VOLAN! soferii sunt provocati sa raspunda unor provocari saptamanale. Ce trebuie sa faci ca sa castigi?

  1. Intri pe postarea dedicata de pe pagina de Facebook Treaz la volan, pe care o gasesti aici
  2. Lasi un comentariu in care povestesti daca ai experimentat vreodata un moment de oboseala extrema la volan si ce ai facut in acea situatie (sau, daca nu ai avut vreodata o astfel de experienta, ce ai face intr-o situatie de acest gen)
La final, iti poti provoca si prietenii, distribuind postarea sau tag-uindu-i in comentariul tau. Castigatorul, decis prin tragere la sorti din randul celor care indeplinesc conditiile de participare, va primi:

- 10 vouchere de 5 lei, oferite de 5togo, pe care le va putea folosi in orice cafenea 5togo!
- stickere auto #treazlavolan

Concursul, care se desfasoara pana pe 11 august, este primul dintr-o serie de patru provocari saptamanale care incearca sa atraga atentia soferilor asupra pericolelor oboselii la volan.

FII TREAZ LA VOLAN!

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2019 este realizata cu sprijinul EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, ASIROM VIG, CITY Insurance, UNIQA Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, AVUS, DAW Management, INTER Broker, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, MARSH Romania, SAFETY Broker, AON Romania, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, MAXYGO Broker, MIB - MILLENIUM Insurance Broker, INTARO, RECREX, EUROTAX, ASISOFT, DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH, Daune Expert si GrECo Romania.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Partenerilor UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, OTTO Broker, motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting si 5togo. Partenerul Stiintific al campaniei este Clinica SOMNOLOG.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro, AutoNapoca.ro, Cars.ro, AutoExpert si Flote Auto.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro si Facebook.com/treazlavolan.