1asig.ro

CONCURS: Ultima provocare din cadrul campaniei "Iarna, la volan" invita soferii sa vorbeasca despre experienta lor in trafic

5 min. / 1.540 cuvinte
A treia provocare-concurs care ii invita pe soferi sa demonstreze ca sunt pregatiti pentru sezonul rece, desfasurata in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "Iarna, la volan", se va derula pe pagina de Facebook Treaz la volan pana la data de 5 ianuarie 2020.

PROMO


Toti cei care doresc sa participe sunt invitati sa lase un comentariu la postarea concursului in care sa precizeze cand au circulat ultima oara pe carosabil acoperit de zapada sau gheata si care sunt cele mai importante recomandari si sfaturi de siguranta rutiera de care tin cont in sezonul rece.

Despre campanie

GENERALI Romania deruleaza, alaturi de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, pe intreaga perioada a lunii decembrie, a treia editie a campaniei nationale de preventie si siguranta rutiera "Iarna, la volan!". In acest an, alaturi de sfaturile dedicate soferilor, campania se extinde, incluzand si recomandari de siguranta dedicate pietonilor, in special in sezonul rece.

Demersul are ca obiective cresterea nivelului de constientizare a soferilor romani cu privire la riscurile pe care le implica sofatul pe timp de iarna si masurile ce pot fi luate pentru a le reduce, dar si de a atrage atentia pietonilor asupra necesitatii de a traversa corect. Indirect, efortul concentrat de comunicare ar urma sa conduca, de asemenea, la o reducere a numarului de accidente inregistrate pe timp de iarna.

"Iarna, la volan" face parte din demersul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor din Romania asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan. Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro/iarna si pe Facebook/treazlavolan.

1.127 accesari