1asig.ro
1asig.ro
CONCURS PROVOCARE: Tu ce sfaturi ...

CONCURS PROVOCARE: Tu ce sfaturi de siguranta rutiera i-ai da copilului tau?

5 min. / 1.540 cuvinte

A inceput scoala si, odata cu ea, copiii s-au reintors in banci si... pe strazi, fiind unii dintre cei mai vulnerabili participanti la trafic. A treia provocare online lansata in cadrul campaniei de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! vizeaza importanta educatiei rutiere de la o varsta cat mai frageda. 

PROMO


In acest context, membrii comunitatii #treazlavolan sunt invitati sa lase intr-un comentariu la postarea de concurs trei sfaturi de siguranta rutiera pe care le-ar da copiilor lor.

Raspunde si tu provocarii!

Obiceiurile gresite in trafic si pericolul pe care il reprezinta pentru siguranta rutiera sunt tema principala a editiei din acest an a campaniei FII TREAZ LA VOLAN! Una dintre metode pentru atingerea obiectivului este implicarea activa a soferilor in constientizarea acestora. Tocmai de aceea, in luna septembrie, se desfasoara 5 concursuri online, sub forma de provocari saptamanale dedicate soferilor.

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

 

2.548 accesari