1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
CONCURS PROVOCARE: Tu ce ai ...

CONCURS PROVOCARE: Tu ce ai schimba la traficul actual?

Din pacate, obiceiurile gresite din trafic ale soferilor (dar nu numai) cresc riscurile de accidente. A patra provocare online lansata in cadrul campaniei de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! pune accentul pe cum ar putea fi schimbat in bine traficul actual. 

In acest context, membrii comunitatii #treazlavolan sunt invitati sa raspunda, intr-un comentariu la postarea de concurs, la intrebarea: daca ai putea sa schimbi in bine traficul si sa "elimini" unul din obiceiurile gresite ale soferilor romani, care ar fi acela?

Raspunde si tu provocarii!

Obiceiurile gresite in trafic si pericolul pe care il reprezinta pentru siguranta rutiera sunt tema principala a editiei din acest an a campaniei FII TREAZ LA VOLAN! Una dintre metode pentru atingerea obiectivului este implicarea activa a soferilor in constientizarea acestora. Tocmai de aceea, in luna septembrie, se desfasoara 5 concursuri online, sub forma de provocari saptamanale dedicate soferilor.

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

 

PROMO