1asig.ro
1asig.ro
CONCURS: Ce incape intr-o valiza?

CONCURS: Ce incape intr-o valiza?

5 min. / 1.540 cuvinte
Sanatatea mentala este o parte importanta a unui stil de viata sanatos. Tocmai de aceea, in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate", romanii sunt provocati sa isi puna la incercare creativitatea. Astfel, cei care vor sa participe la concurs sunt invitati sa gaseasca 5 obiecte care incap intr-o valiza si incep cu litera G, pe care sa le lase intr-un comentariu la postarea de concurs.

PROMO


Provocarea reprezinta un exercitiu care urmareste dezvoltarea imaginatiei si reprezinta un bun antrenament pentru creier. De asemenea, este si un indemn la joaca si la relaxare.

Participa la concurs aici si provoaca-ti si prietenii!

Acesta este al doilea concurs din cele trei aflate in desfasurare in cadrul campaniei. Obiectivul acestora este sa atraga atentia asupra importantei sanatatii mentale, precum si a dezvoltarii creativitatii si a functiilor cognitive.

Despre Luna Asigurarilor de Sanatate

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, Fabrica de Asigurari si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

1.469 accesari