1asig.ro

CONCURS: Castiga cu RoboCasa!

In cadrul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", esti invitat sa intri in dialog cu RoboCasa si poti castiga un voucher pentru casa ta! In cadrul concursului, care se desfasoara, pana pe 31 octombrie a.c., pe pagina de Facebook a campaniei, poti castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 vouchere, in valoare de 100 de lei, la un magazin cu produse pentru casa ta!

PROMO


Cum participi:
  1. Intra pe pagina chatbot-ului RoboCasa! Incepe o conversatie, in functie de ce informatii vrei sa afli.
  2. Gaseste cuvantul scris cu rosu - Cuvantul zilei!
  3. Lasa un comentariu la postul de Facebook al concursului in care precizezi cuvantul zilei si tag-uiesti un prieten caruia RoboCasa ar putea sa ii dea informatii utile!
***

Premiile concursului - 5 vouchere, in valoare de 100 de lei, la un magazin Home&Deco - vor fi acordate prin tragere la sorti pe data de 1 noiembrie 2018. In tragerea la sorti vor fi incluse doar comentariile care respecta cerintele de participare la concurs: 1) mentioneaza corect cuvantul zilei, 2) includ un tag al unui prieten.Despre campanie

Campania nationala de informare este desfasurata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Campania beneficiaza de sprijinul Partenerilor: PAID Romania, OMNIASIG VIG, GROUPAMA, ALLIANZ - TIRIAC Asigurari, ASIROM VIG, GOTHAER Asigurari Reasigurari, ASITO Kapital, GRAWE Romania, EUROINS Romania, CITY Insurance, MARSH, AON, GARANTA, ERGO, EUROLIFE Asigurari, DAW Management Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, LEADER Team Broker, OTTO Broker, VERASIG Broker si ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate.

Mesajul este amplificat prin transmiterea sa de catre Partenerii Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, CasePractice.ro, Revista BIZ, MisiuneaCasa.ro, Ziua Veche, SpatiulConstruit.ro, SporulCasei.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.


1.704 accesari