1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
COLONNADE a aniversat 5 ani si va ...

COLONNADE a aniversat 5 ani si va avea un nou director general

Colonnade Insurance a sarbatorit aniversarea primilor 5 ani de existenta pe piata din Romania in cadrul unui eveniment derulat pe 29 septembrie. Au fost prezenti numerosi lideri si specialisti din cadrul principalelor companii de brokeraj cu care societatea colaboreaza, parteneri de afaceri, colaboratori si reprezentanti ai XPRIMM.

Venislav YOTOV, Country Managerul companiei, a multumit celor prezenti si a rostit o scurta declaratie pe care o puteti vedea aici
"In 5 ani am reusit sa realizam foarte multe lucruri. Succesul nostru se datoreaza increderii pe care clientii ne-au acordat-o, dar si sprijinul echipei din Romania", a spus el in deschidere.

Principalul obiectiv mentionat este mentinerea portofoliului de clienti, precum si respectarea nevoilor si exigentelor acestora. Pentru aceasta, in ultimii doi ani, au avut loc o serie de evolutii ale caror rezultate se vor vedea in anul 2023.

"In ultimul an si jumatate am investit peste 20 de milioane de euro la toate nivelurile companiei [...] pentru a ne asigura ca cele doua parti preluate de COLONNADE care formeaza business-ul de baza de astazi al companiei - partea QBE din Europa Centrala si partea AIG din Europa Centrala si de Est - functioneaza ca o singura companie si am inceput sa vedem rezultatele", a mai adaugat el.

In final, Venislav YOTOV a mai anuntat si ca societatea condusa acum de catre el va avea in Romania un nou director general, pe care il vom putea cunoaste la inceputul anului 2023.

COLONNADE Insurance, parte a grupului canadian FAIRFAX Financial Holdings este o societate de asigurari non-viata din Luxemburg, detinuta complet de grupul financiar FAIRFAX cu sediul in Toronto (Canada), grup care detine operatiuni in mai mult de 30 de tari in lume. COLONNADE a fost infiintata pentru o expansiune strategica a asigurarilor grupului FAIRFAX in Europa Centrala si de Est.

COLONNADE functioneaza prin intermediul sucursalelor din Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Polonia, Romania, Bulgaria si societatea-afiliata din Ucraina. Compania este autorizata sa subscrie pe 17 dintre cele 18 clase de asigurari de non-viata (cu exceptia Clasei 10 - Asigurare de raspundere civila auto - RCA). Autorizatiile cuprind libera prestare a serviciilor pentru toate statele membre UE.