CN Aeroporturi Bucuresti cauta asigurator pentru bunuri si cladiri, inclusiv terorism - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor din Romania - 1asig.ro

CN Aeroporturi Bucuresti cauta asigurator pentru bunuri si cladiri, inclusiv terorism - Asigurari - Asigurari...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Asigurari 
 Stiri externe 
 Piete financiare 
 Republica Moldova 


Bucuresti
25
1 EUR = 4.6516 RON
1 USD = 3.8120 RON


RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

CN Aeroporturi Bucuresti cauta asigurator pentru bunuri si cladiri, inclusiv terorism


Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) vrea sa achizitioneze polite de asigurare pentru daune ale bunurilor, cladirilor si continutul acestora pentru toate riscurile, inclusiv terorism, pentru aeroporturile din Capitala si pentru Club Aeroport - Eforie Sud.

Valoarea estimata a contractului este intre 1.268.203 lei si 1.279.070 lei, potrivit unuit anunt publicat de companie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Criteriul in baza caruia va fi atribuit contractul este "pretul cel mai scazut".

Durata politei de asigurare este de 12 luni, potrivit Caietului de Sarcini.

Contractul este impartit in doua loturi:
  • LOT I - Polita de asigurare pentru daune ale bunurilor, cladirilor si continutului pentru toate riscurile inclusiv riscul de terorism - AIHCB - Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) si Club Eforie - valoare minima asigurata 2.583.889.402 lei si valoare maxima asigurata 2.624.232.561 lei.
  • LOT II - Polita de asigurare pentru daune ale bunurilor, cladirilor si continutului pentru toate riscurile inclusiv riscul de terorism - AIBB-AV- Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, valoare minima asigurata 347.203.409 lei si valoare maxima asigurata 361.084.731 lei.
Polita de asigurare a bunurilor (constructii, cladiri si continut) se cere a fi o polita de tip "Toate riscurile" sau echivalentul acesteia, care sa includa si acoperiri pentru vandalism, terorism, greve si tulburari civile, inundatii, infiltratii, daune datorate unor fenomene electrice, coliziunea cu vehicule, inclusiv cu cele apartinand asiguratului, boom sonic, furt, inclusiv furtul din spatii de asteptare sau grupuri sanitare., spargerea din orice cauza a bunurilor casabile, avarii accidentale ale utilajelor si echipamentelor, inclusiv ale echipamentelor IT&C, produse care sunt cuprinse ca obiecte dc inventar si mijloace fixe in patrimoniul companiei, cheltuieli suplimentare

in caz de dauna (de curatare resturi si demolare, onorarii profesionale, interventia pompierilor, refacere dispozitive de stingere, expertizarea daunei), conform Caietului de Sarcini.

Reasigurarea acestei polite trebuie sa fie facuta in proportie de minim 75% cu societati internationale de reasigurare de prestigiu din afara Romaniei, cu rating minim A, dat de o agentie internationala de rating - Standard & Poor, Moody sau AM Best. Dovada existentei acestei reasigurari va trebui sa fie facuta in oferta, printr-o scrisoare de intentie in original a reasiguratorului cu privire la preluarea riscurilor specifice politei.

Valoarea de asigurare este valoarea ce se va declara de catre asigurat, dupa cum urmeaza:

- la cladiri, constructii, mijloace fixe si mobile, obiecte de inventar este valoarea declarata (de inlocuire, de nou); la stabilirea despagubirii nu se aplica principiul proportionalitatii nou pentru vechi, pana la valoarea declarata.
- la mijloacele circulante este pretul de achizitie sau pretul de productie in cazul celor fabricate de catre beneficiar.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 iunie 2017, ora 16:00, data limita de evaluare a ofertelor 31 iulie 2017, ora 18:00.


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CN Aeroporturi Bucuresti cauta asigurator pentru bunuri si cladiri, inclusiv terorism).
Share |


Autor: Andreea RADU | Publicat pe 12.06.2017 | 1322 vizualizari


TOP Stiri


Comenteaza acest articol
0 comentarii

DISCLAIMER: Dupa trimiterea comentariului, acesta va fi aprobat de un moderator. Vor fi publicate doar comentariile pertinente, la obiect, legate de continutul prezentat in material. Nu vor fi publicate comentariile care includ cuvinte obscene, atacuri la persoane/ institutii, atacuri si jigniri aduse autorului materialului, injurii aduse celorlalti cititori care au postat un comentariu, anunturi publicitare. Ne rezervam dreptul de a edita sau de a elimina complet orice comentariu care nu corespunde acestor principii. Site-ul 1asig.ro si Media XPRIMM nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:


ArhivaPAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM