CITY Insurance, Bucuresti - Unde ma asigur? - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 XPRIMM Newsletters 
 PRIMM - Asigurari&Pensii 
 Insurance PROFILE 
 Anuarul Asigurarilor 
 XPRIMM Insurance Report 1 EUR = 4.7216 RON
1 USD = 4.2706 RON


RFI

Unde ma asigur?

Arhiva

CITY Insurance, Bucuresti


Nicolae MUSAT
Director General
Adresa: Sediu Central - Str. Lisabona nr. 8, Sector 1
Localitate (Sector): sector 1
Judetul: Bucuresti
Telefon: 021.231.00.54/79/90
Fax: 021.231.04.42

XPRIMM: Cat de puternic a fost impactul crizei economice asupra pietei asigurarilor in anul 2009?
Nicolae MUSAT: La fel ca si in alte domenii de activitate, si pe piata asigurarilor s-au resimtit din plin efectele crizei economice.
 
XPRIMM: Cum vedeti evolutia pietei asigurarilor in anul 2010? (in contextul unei prelungiri a crizei economice)
N.M.: In contextul prelungirii crizei economice, lucru deja vizibil, piata asigurarilor se va confrunta in anul 2010 cu aceleasi probleme din anul 2009, acestea putand avea efecte mai mari.
 
XPRIMM: Care este in acest moment cea mai stringenta problema a pietei de asigurari din tara noastra? (cu exceptia crizei economice)
N.M.: Cea mai stringenta problema a pietei asigurarilor este gradul redus de penetrare al acestora in randul populatiei, in PIB, respectiv puterea scazuta de cumparare.
 
XPRIMM: Care vor fi, in opinia dvs., consecintele intrarii in vigoare a legii asigurarii obligatorii a locuintelor asupra pietei de profil?
N.M.: Principala consecinta a legii ar putea fi cresterea portofoliului de asigurari de bunuri si proprietati raportat la nivelul intregii piete a asigurarilor.
 
XPRIMM: Considerati Bucurestii ca fiind o piata saturata din punct de vedere al concurentei?
N.M.: In Bucuresti este o concurenta mult mai mare intre jucatorii din piata decat in alte regiuni ale Romaniei; concurenta este benefica, si de aceea este intotdeauna loc pentru o oferta noua sau o aparitie unui nou jucator.
 
XPRIMM: Este oportuna, in acest moment, o extindere a fortei de vanzare? Credeti ca situatia economica aduce noi oportunicati in a gasi oamenii pentru a lucra in asigurari?
N.M.: Extinderea sau diminuarea fortei de vanzare tine de politica fiecarei societati in parte, de planurile pe termen scurt si mediu pe care acestea le au.
 
XPRIMM: Cum apreciati rezultatele obtinute de Sucursala in anul 2009? Cum se prezinta acestea daca ne raportam la rezultatele din 2008?
N.M.: In cazul CITY Insurance rezultatele obtinute in anul anterior au fost bune, rezultate care de altfel ne ofera incredere in ceea ce priveste perspectiva dezvoltarii societatii.


Publicat pe 15.04.2010PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM