CECCAR-ROMAS: schimbari de actionariat - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 


Bucuresti
15
1 EUR = 4.5068 RON
1 USD = 4.1343 RON
















RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

CECCAR-ROMAS: schimbari de actionariat


Compania de asigurari CECCAR-ROMAS a hotarat, cu ocazia unei Adunari Generale a Actionarilor (AGA), desfasurata la data de 25 ianuarie a.c., majorarea capitalului social al companiei cu 600.000 EUR si cooptarea in structura actionariatului a OTP Bank Romania.
Cu aceasta ocazie, au fost anuntate schimbarile de management ale companiei. Astfel, noul Presedinte al CECCAR-ROMAS este Otto CSURGO, Consilier al Directorului General al OTP Garancia.
Ceilalti membri sunt Mihaly BACSFALVI, Director General Adjunct al OTP Garancia si Membru in Consiliul de Administratie al OTP Bank Romania, Sandor DOGEI, Sef Departament, OTP Garancia, Laszlo DIOSI, Director General Adjunct al OTP Bank Romania, si Janos KOMOROWICZ, Director General Adjunct al OTP Bank Romania.
Conducerea executiva a companiei va fi detinuta de Istvan LAZAR, Sef Departament Asigurari Patrimoniale si de Raspundere Civila la OTP Garancia, care va deveni Director General al CECCAR-ROMAS.
In prezent, pachetul majoritar de actiuni al asiguratorului roman este detinut de OTP Garancia, membra a grupului maghiar OTP, care in luna decembrie a anului 2005 a achizitionat 95,8% din actiunile societatii.
Tot atunci, obiectul de activitate al CECCAR ROMAS a fost extins in vederea desfasurarii activitatii de asigurari de viata si a fost majorat capitalul social cu 3,7 mil. EUR de catre OTP Garancia, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania avizand aceste operatiuni.
CECCAR-ROMAS si-a inceput activitatea in anul 1998, are sediul central in Pitesti si are in prezent o retea proprie teritoriala ce cuprinde 42 agentii.
mihaela.circu@mxp.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CECCAR-ROMAS: schimbari de actionariat).

Noutati 1asig.ro
» ASF consolideaza legislatia privind intermedierea in asigurari inainte de aplicarea IDD. Proiectul se afla in dezbatere publica
» Sapte noi publicatii XPRIMM, lansate la Baden-Baden
» In weekend, gasesti brosura "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" la doua targuri din Capitala si la promoterii dedicati!
» OTTO Broker si UNIQA tintesc posesorii de masini vintage cu un produs CASCO dedicat
» AON Romania isi mareste echipa
» CAMPION si-a premiat Campionii
» ASF a publicat proiectul de norma pentru aplicarea OUG 54/2016. Vezi care sunt cele mai importante modificari
» tIMOn si Romanian Security Fair au inceput! Vino la evenimente si gasesti si brosura "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"!
» VIDEO: Elena COSTEA, GOTHAER: Fermierii au nevoie de mai multa colaborare in momentul daunei
» ASF a aprobat numirea Simonei GALANI in functia de membru al Directoratului ERGO Asigurari de Viata




Share |


Publicat pe 01.02.2006 | 533 vizualizari


TOP Stiri


Arhiva



PAID

OMNIASIG

CAMPION Broker
































Copyright 2016 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM