1asig.ro
1asig.ro

CEC Bank a anuntat noua componenta a conducerii bancii

5 min. / 1.540 cuvinte
In urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei - BNR, proces demarat in luna iulie a anului curent, banca a anuntat componenta echipei de conducere a bancii. Bogdan Constantin NEACSU (foto) va fi noul Director General - Presedinte al Comitetului de Directie.

PROMO


Astfel, noua conducere este formata din:
  • Bogdan Constantin NEACSU - Director general - Presedinte al Comitetului de Directie;
  • Mihaela Lucica POPA - Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie;
  • Mirela IOVU - Director - Vicepresedinte al Comitetului de Directie.
"Sunt profund onorat de increderea cu care am fost investit de Actionarul Bancii si sunt convins ca, in acest an cu semnificatii istorice, vom reusi sa continuam povestea scrisa cu succes pe parcursul a 155 de ani. Suntem cea mai mare banca romaneasca cu capital integral de stat, cu cea mai extinsa retea teritoriala, iar rolul nostru trebuie sa transceada acum spre cel de prim sustinator al economiei romanesti. Vom continua sa sustinem cu precadere IMM-urile si agricultura, acordand o atentie deosebita si relatiei cu populatia Romaniei", a declarat Bogdan Constantin NEACSU, Director General - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

"Ne dorim sa le oferim clientilor nostri o experienta pozitiva cu Banca, inclusiv in mediul online, in conditii de siguranta, rapiditate si accesibilitate. Pentru perioada urmatoare, ne-am propus o eficientizare a activitatii, cu impact direct in relatia cu clientii. Avem planuri ambitioase, insa am incredere ca viziunea si dinamismul, alaturi de experienta si expertiza noii echipe de conducere reprezinta un temei solid pentru a realiza toate obiectivele asumate", a adaugat NEACSU.

Cu o experienta profesionala de peste 16 ani in domeniul financiar-bancar, Bogdan Constantin NEACSU s-a alaturat Comitetului de Directie al CEC Bank, in calitate de Director - Prim-Vicepresedinte, la data de 7 ianuarie 2019.

In anul 2017, NEACSU a detinut functiile de Vicepresedinte, membru al conducerii executive si chief risk officer (CRO) in cadrul Patria Bank Romania. Intre august 2015 si martie 2017, a facut parte din managementul executiv al Garanti Bank Romania, pe functiile de CRO si director general adjunct. Iar in perioadele iulie 2006 - septembrie 2007 si octombrie 2009 - iulie 2015, si-a construit cariera bancara in Volksbank Romania, ocupand pozitii de top management si coordonare: Vicepresedinte, CRO, coordonator Sistem de Control Intern, director - Directia de Administrare a Riscurilor, director - Directia Risc Strategic si Basel II, ofiter de risc senior.

Experienta bancara a lui Bogdan Constantin NEACSU include si colaborarea cu BRD-GSG (2007-2009), pe pozitia de project manager Basel II in cadrul Directiei Control Central al Riscului si BNR (2004-2006), Directia Reglementare si Autorizare - Serviciul Reglementare Prudentiala Bancara.

Anterior domeniului bancar, NEACSU a activat in zona de consultanta fiscala si de afaceri.

1.171 accesari