1asig.ro
1asig.ro

Buget de peste 600.000 de lei pentru asigurarea ambulantelor din Arges

5 min. / 1.540 cuvinte
Serviciul Judetean de Ambulanta Arges organizeaza o licitatie pentru a achizitiona servicii de asigurare de raspundere civila auto - RCA si asigurari facultative CASCO pentru parcul auto, pe o perioada de 12 luni, fara fransiza, potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP).

PROMO


Valoarea contractului este cuprins intre 50.069 de lei si 600.834 de lei.

Astfel, licitatia va include achizitionarea serviciilor de asigurari (RCA si CASCO) pentru autovehiculele din dotarea Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, echipamentele si mobilierul medical din dotare, precum si a personalului de interventie.

Contractul este impartit in doua loturi:
  • Lot 1 - Servicii de asigurare de raspundere civila auto RCA, cu o valoare estimata de pana la 92.593 de lei
  • Lot 2 - Servicii de asigurare a autovehiculelor CASCO, cu o valoare estimata de pana la 508.241 de lei.
Prestatorul va trebui sa acorde despagubirile in baza politelor de asigurare RCA, in conditiile prevazute de contract, cu respectarea urmatoarelor limite de despagubire:

a. Pentru pagubele materiale produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire este de 1.220.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de BNR.

b. Pentru vatamari corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire este de 6.070.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei, se precizeaza in Caietul de sarcini.

In ceea ce priveste asigurarea CASCO, ea trebuie sa fie valabila pe intreg teritoriul Romaniei si in afara tarii de la data semnarii contractului pana la expirarea acestuia.

La autovehiculele care au dotari suplimentare fata de varianta standard (radiocasetofon, statii radio-emisie, GPS, telefon mobil, tableta, antena, girofaruri, truse de scule, instalatiile de aer conditionat si altele asemenea, echipament si mobilier medical, echipamente de telecomunicatii si accesorii suplimentare, echipamente de avertizare optica si acustica) daca erau montate pe autovehicul, suma asigurata va include si dotarile respective.

Totodata, ofertantul trebuie sa detina o retea de sucursale, filiale sau agentii, cu autonomie gestionara, cel putin una in fiecare judet al Romaniei. Acceptul de a incheia asigurarile CASCO cu efectuarea platilor in rate lunare egale. Politele de a sigurare tip CASCO vor fi lipsite de fransiza pentru toate riscurile asigurate, se mai arata in Caietul de sarcini.

Autoritatea contractanta doreste si acoperirea de "Accidente persoane" aflate in autosanitare/ autovehicul in limita de asigurare de minim 10.000 RON/loc. Acoperirea "Accidente persoane" va fi acordata de catre ofertant cu titlu gratuit.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 iulie 2019, ora 15:00, cand vor fi deschise ofertele.

515 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO