1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Brosura campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", distribuita in Bucuresti

Distributia brosurii campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" a continuat saptamana aceasta in Capitala, prin intermediul promoterilor dedicati. Astfel, acestia au fost prezenti in mai multe intersectii si piete din Bucuresti, oferind gratuit materialul informativ atat trecatorilor, cat si soferilor din trafic.

Brosura include informatiile de baza despre asigurarile obligatorii si facultative de locuinte pe care trebuie sa le cunoasca fiecare roman, cu accent pe noile modificari ale legislatiei privind sistemul asigurarii obligatorii a locuintelor. De asemenea, materialul include si o serie de sfaturi privind pasii pe care un pagubit trebuie sa ii urmeze in caz de dauna, precum si lista companiilor care vand asigurari de locuinta.

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este sustinuta de PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si Radio Romania Actualitati.

Proiectul vizeaza cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la pericolele la care este expusa locuinta lor, precum si informarea acestora despre formele de protectie financiara pe care le ofera incheierea unei asigurarii obligatorii sau facultative. Astfel, in cadrul campaniei, 500.000 de brosuri informative dedicate vor fi distribuite in toata tara. De asemenea, acestea vor fi distribuite si impreuna cu Libertatea. Distributia materialelor va fi dublata de o ampla campanie de comunicare in mediul online si pe retelele de socializare.

"Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" beneficiaza de sprijinul unor importante companii de asigurare si de brokeraj care activeaza pe piata din Romania. Astfel, ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, OMNIASIG VIG, GENERALI Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, CREDIT Europe Asigurari, VERASIG Broker si OTTO Broker sustin campania in calitate de Parteneri.

Mesajele acesteia sunt transmise catre publicul larg cu sprijinul Partenerilor Media Wall-Street.ro, 9am.ro, Revista BIZ, Q Magazine, ZiuaVeche.ro, Stirilepescurt.ro si stirileimobiliare.ro.