1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Brexit: Subsidiara de la Bruxelles a LLOYD's of London va deveni operationala la 1 ianuarie 2019

1 ianuarie 2019 este data la care noua subsidiara a LLOYD's of London de la Bruxelles va deveni operationala, conform celor mai recente declaratii ale CEO-ului LLOYD's of London, Inga BEALE.

"Subsidiara de la Bruxelles va fi functionala la 1 ianuarie 2019. Subsidiara din capitala Belgiei va deveni operationala inainte de data oficiala pentru Brexit (n.red.: data oficiala pentru Brexit este 29 martie 2019) intrucat dorim sa fim pregatiti", a spus Inga BEALE.

LLOYD's of London, cea mai veche structura de asigurari din lume si una dintre principalele atractii ale pietei londoneze de asigurari, a fost fortata, ca urmare a votului pentru Brexit, si implicit a pierderii dreptului de operare in spatiul UE, sa se adapteze la noua realitate, anuntand in luna martie a anului 2017, relocarea subsidiarei sale europene catre Bruxelles.

"Subsidiara de la Bruxelles va permite LLOYD's sa preia riscuri din toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum si din cele trei piete din Spatiul Economic European, dupa ce Regatul Unit al Marii Britanii va parasi in mod oficial Uniunea Europeana, permitand astfel, sa furnizeze clientilor de pe aceste piete, continuitate si acces permanent la produsele si serviciile noastre", au declarat reprezentanti ai LLOYD's citati de reinsurancene.ws.