1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Brexit: RSA Group a primit "ok-ul" pentru a opera din Luxemburg

RSA Group a anuntat ca a facut un pas important pentru asigurarea continuitatii activitatii la nivelul Uniunii Europene post-Brexit, dupa ce noua sa sucursala domiciliata in Luxemburg, RSA Luxembourg (RSAL), a obtinut licenta din partea Commissariat aux Assurances (CAA) pentru a putea demarara operatiunile.

"RSA Luxemburg a fost infiintata pentru a ne asigura ca post-Brexit nu vor exista intreruperi a relatiei de colaborare cu clientii si partenerii nostri de pe continentul european", se arata intr-un comunicat de presa publicat pe website-ul RSA Group.

Totodata, reprezentantii RSA au declarat ca business-ul european existent operat de catre RSAI PLC va fi transferat catre RSAL incepand cu 1 ianuarie 2019.

Subsidiara responsabila pentru activitatea la nivel european a RSA are 250 de angajati, iar in ceea ce priveste business-ul desfasurat, acesta este concentrat in cea mai mare parte catre clientii mari comerciali.

Conducerea RSAL va fi asigurata de Richard TURNER, in prezent aflat la conducerea subsidiarei britanice responsabila pentru business-ul la nivelul UE.

"Infiintarea RSA Luxemburg demonstreaza angajamentul nostru fata de clientii din Uniunea Europeana. RSAL ofera certitudine si continuitate pentru toti clientii si partenerii nostrii de afaceri din UE post-Brexit", a punctat Tony BUCKLE, Managing Director al RSA Global Risk Solutions.