1asig.ro
1asig.ro

Bogdan BICHINET se alatura Directoratului GENERALI Romania in calitate de CFO

5 min. / 1.540 cuvinte
Bogdan BICHINET se va alatura echipei de conducere a GENERALI Romania in calitate de Membru Directorat si Chief Financial Officer - CFO. Preluarea efectiva a atributiilor de catre acesta se va face dupa primirea deciziei scrise din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF.

PROMO


Bogdan BICHINET urmeaza sa preia atributiile postului de la Paolo COLETTO, care, odata cu incheierea mandatului sau pe 28 februarie 2019, se va retrage din activitatea profesionala, punand astfel capat unei cariere de peste 30 de ani in Grupul GENERALI.

"Doresc sa ii multumesc lui Paolo COLETTO pentru profesionalismul sau si pentru contributia activa la rezultatele pe care GENERALI Romania le-a inregistrat in ultimii ani. Paolo s-a distins prin echilibru si rigoare, elemente esentiale pentru obtinerea unor rezultate pe masura. In acelasi timp, salut revenirea lui Bogdan BICHINET in GENERALI Romania pe o pozitie care ii onoreaza parcursul profesional in cadrul companiei noastre, cat si in Grupul GENERALI", a declarat Adrian MARIN, CEO, GENERALI Romania.

Bogdan BICHINET si-a inceput cariera in GENERALI Romania in anul 2011. Incepand cu 2016, Bogdan a preluat o pozitie de supervizare a regiunii Austria, ECE si Rusia in divizia financiara a Grupului GENERALI.

"Revenirea in cadrul GENERALI Romania reprezinta o noua provocare profesionala pe care o privesc cu incredere. Compania noastra beneficiaza de un vast know-how tehnic si de o echipa profesionista care ii confera avantaje competitive importante in perioada urmatoare. Astfel, ma bucur sa pot contribui, din noua pozitie, la evolutia GENERALI Romania", a declarat Bogdan BICHINET.

Paolo COLETTO s-a alaturat echipei GENERALI Romania la finalul anului 2014, coordonand in toata aceasta perioada divizia financiara, din pozitia de CFO si contribuind, ca Membru al Directoratului, la elaborarea si implementarea proiectelor strategice ale companiei.

"Anii petrecuti in GENERALI Romania au reprezentat o experienta de exceptie, in care am avut placerea de a lucra cu oameni profesionisti si pasionati de munca lor. Nu imi ramane decat sa le urez tuturor colegilor mult succes si energie pentru a face fata oricarei provocari", a declarat Paolo COLETTO.

In prezent, directoratul GENERALI Romania este compus din:
  • Adrian MARIN, Chief Executive Officer (Presedinte Directorat)
  • Daniela PENE, Chief Sales and Marketing Officer
  • Ales TAUSCHE, Chief Insurance Officer
  • Bogdan BICHINET, Chief Financial Officer
  • Daniela COVACESCU, Chief Operations Officer
In Romania din 1835, GENERALI este unul dintre primii 10 asiguratori din tara noastra conform volumului total de prime brute subscrise si face parte din grupul italian GENERALI. Grupul este unul dintre cei mai mari asiguratori din lume, independent din 1881, si activeaza in peste 50 de tari, avand un volum total de prime ce a depasit 68 miliarde euro in 2017. Cu cei peste 71.000 de angajati si 57 de milioane de clienti, grupul ocupa o pozitie de top pe pietele vest-europene si in Europa Centrala si de Est.
4.489 accesari