1asig.ro
1asig.ro

Banking Compliance Summit 2019 reuneste profesionistii din industria serviciilor financiare

5 min. / 1.540 cuvinte
Joi, 31 octombrie a.c, Institutul Bancar Roman - IBR organizeaza cea de-a V-a editie a evenimentului "BANKING COMPLIANCE SUMMIT". Inca de la prima editie din 2015, summit-ul s-a inscris ca un eveniment de referinta in agenda profesionistilor din domeniul conformitatii, avand ca obiectiv sa aduca in prim plan si sa discute solutii si practici de actualitate.

PROMO


Profesionistii din industria serviciilor financiare trebuie sa faca fata constant provocarilor legate de continua evolutie a reglementarilor cu impact in aria conformitatii. Acestor provocari li se adauga cele legate de actualizarea permanenta a programelor si sistemelor de conformitate in propriile organizatii.

In cadrul evenimentului, se vor prezenta noutatile din domeniul reglementarii, cu impact asupra tematicii generale de conformitate, precum si bune practici de implementare. Evenimentul le va oferi profesionistilor din conformitate si arii conexe, oportunitatea de a se conecta cu alti specialisti, care se confrunta cu provocari similare, pentru a identifica solutii cu imediata aplicabilitate practica. Printre temele de discutie propuse se numara: impactul MiFID II asupra conformitatii, practica implementarii GDPR in institutiile financiar-bancare, inovatie in conformitate, bune practici in investigatiile interne, elaborarea strategiei pe cele trei linii de aparare, atacurile informatice asupra institutiilor financiare - prevenire, detectare si management, etc.

Speakerii invitati la eveniment sunt reprezentanti ai top managementului din sistemul bancar, reputati experti si consulanti din BIG4 si din alte firme de top care ofera servicii suport industriei financiar-bancare: Banca Nationala a Romaniei, Oficiul National de Spalare a Banilor, Chartered Institute for Securities and Investment UK, Consiliul Europei, Deloitte, SAS, Bureau van Dijk, Sypher, Idea Bank, Banca Transilvania.

Deschiderea oficiala a Summit-ului va fi facuta de catre Prof. Dr. Florin GEORGESCU, Prim - Viceguvernator, BNR.

Grupul tinta il reprezinta profesionistii din industria serviciilor financiare care activeaza in domeniile: conformitate, risc, anti-frauda, audit, juridic, operatiuni etc., precum si alti specialisti interesati de temele abordate. Participantilor li se va elibera un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 5 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs).573 accesari