1asig.ro
1asig.ro

Banca Mondiala, co-organizator al ICAR 2016

5 min. / 1.540 cuvinte
Banca Mondiala sprijina si in acest an, in calitate de co-organizator, ICAR Forum - Forumul International al Riscurilor Catastrofale. Aceasta sustinere confirma, inca o data, importanta deosebita acordata programelor de prevenire si reducere a efectelor catastrofelor naturale atat de institutia financiara globala, cat si de autoritatea nationala competenta.

PROMO


Atat Banca Mondiala, cat si Ministerul Afacerilor Interne au devenit, de-a lungul timpului, parteneri traditionali ai ICAR Forum, sprijinind evenimentul in calitate de co-organizatori. Cele doua institutii se alatura, si in 2016, eforturilor de dezvoltare a unor solutii care sa contracareze efectele unor dezastre naturale de proportii.

ICAR 2016, cel mai mare forum european dedicat riscurilor catastrofale din aceasta toamna, va aduce in dezbatere impactul schimbarilor climatice si al fenomenelor extreme la nivelul sectorului de asigurari.

Evenimentul, care are loc pe 11 octombrie a.c. la Hotelul Sheraton din Bucuresti, reuneste specialistii din asigurari si reasigurari, dar si profesionisti care activeaza pe segmentul modelarii riscurilor catastrofale, reprezentanti ai autoritatilor nationale sau ai asociatiilor regionale si nu numai.

1.982 accesari