BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate - Asigurari - Asigurari - Totul...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 


Bucuresti
6
1 EUR = 4.4907 RON
1 USD = 4.0067 RON
RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate


Incepand cu aceasta luna, Banca TRANSILVANIA acorda si pentru persoanele care lucreaza in strainatate, creditele in lei si valuta.
Este vorba atat despre credite imobiliare, cat si despre credite pentru nevoi personale, banca avand, in vedere, astfel, numarul mare de cetateni romani care au un loc de munca in afara tarii. Banca pune, astfel, la dispozitia celor care lucreaza in strainatate - inclusiv pe vase de croaziera - creditul imobiliar in lei sau in valuta, respectiv creditul de nevoi cu ipoteca, 'SOLUTIA BT'.
Creditul imobiliar este destinat cumpararii de terenuri, case ori apartamente, precum si finantarii amenajarii locuintelor. Perioada de acordare este de maximum 25 ani - pentru creditele in RON si de 20 ani - in cazul creditelor in valuta. Suma minima care poate fi contractata este de 1.500 EUR sau echivalentul in RON, respectiv in USD; finantarea maxima este de 100.000 EUR (sau echivalent USD) pentru creditele in valuta ori de 250.000 EUR (in echivalent RON) pentru creditele in RON. Tot pentru persoanele care lucreaza in strainatate si care doresc sa achizitioneze un imobil in Romania, Banca TRANSILVANIA pune la dispozitie creditul imobiliar cu dobanda fixa, acordat in RON, pe o perioada de pana la 25 de ani.
Un alt produs care se acorda persoanelor care lucreaza in strainatate este 'SOLUTIA BT', pentru care perioada de creditare este de maximum 25 de ani.
Imbogatirea portofoliului de servicii si produse ale Bancii TRANSILVANIA cu aceste produse dedicate persoanelor care lucreaza in strainatate a avut la baza mobilitatea, factorul care influenteaza tot mai mult piata muncii.
costi.boroda@mxp.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate).
Share |


Publicat pe 11.10.2006 | 4360 vizualizari


1asig.ro
» Asiguratorii vor fi obligati sa efectueze constatarea pagubelor pe RCA in cel mult 5 zile de cand vor fi notificati de catre pagubiti
» ASF: Un auditor financiar va evalua compania CARPATICA Asig
» Asiguratorii europeni vor putea vinde RCA in Romania in baza dreptului de libera stabilire sau libera prestare a serviciilor
» Daunele achitate de PAID in 2015 au crescut la peste 3 milioane lei. Vezi judetele cu cele mai mari pagube
» Cat au castigat angajatii din asigurari si pensii la sfarsitul anului trecut?
» Demonstratie de kendo in cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare
» Ce prevad cerintele ASF si Solvency II referitor la externalizare?
» ASF: Piata asigurarilor a avansat cu peste 8% in 2015
» Traditiile nipone, element central in cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare
» Solutiile pentru acoperirea riscurilor cibernetice, putine pe piata locala de asigurari


ArhivaPAID

ASIROM
OMNIASIG

CAMPION Broker
Copyright 2016 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM