BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate - Asigurari - Asigurari - Totul...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.pensiileprivate.ro
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 

Bucuresti
25
1 EUR = 4.4198 RON
1 USD = 3.9528 RON

RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate


Incepand cu aceasta luna, Banca TRANSILVANIA acorda si pentru persoanele care lucreaza in strainatate, creditele in lei si valuta.
Este vorba atat despre credite imobiliare, cat si despre credite pentru nevoi personale, banca avand, in vedere, astfel, numarul mare de cetateni romani care au un loc de munca in afara tarii. Banca pune, astfel, la dispozitia celor care lucreaza in strainatate - inclusiv pe vase de croaziera - creditul imobiliar in lei sau in valuta, respectiv creditul de nevoi cu ipoteca, 'SOLUTIA BT'.
Creditul imobiliar este destinat cumpararii de terenuri, case ori apartamente, precum si finantarii amenajarii locuintelor. Perioada de acordare este de maximum 25 ani - pentru creditele in RON si de 20 ani - in cazul creditelor in valuta. Suma minima care poate fi contractata este de 1.500 EUR sau echivalentul in RON, respectiv in USD; finantarea maxima este de 100.000 EUR (sau echivalent USD) pentru creditele in valuta ori de 250.000 EUR (in echivalent RON) pentru creditele in RON. Tot pentru persoanele care lucreaza in strainatate si care doresc sa achizitioneze un imobil in Romania, Banca TRANSILVANIA pune la dispozitie creditul imobiliar cu dobanda fixa, acordat in RON, pe o perioada de pana la 25 de ani.
Un alt produs care se acorda persoanelor care lucreaza in strainatate este 'SOLUTIA BT', pentru care perioada de creditare este de maximum 25 de ani.
Imbogatirea portofoliului de servicii si produse ale Bancii TRANSILVANIA cu aceste produse dedicate persoanelor care lucreaza in strainatate a avut la baza mobilitatea, factorul care influenteaza tot mai mult piata muncii.
costi.boroda@mxp.ro
Share |


Publicat pe 11.10.2006 | 2965 vizualizari


1asig.ro
» Ce asiguratori si brokeri si-au majorat capitalul social in primul trimestru?
» Anunti pe Facebook ca esti in vacanta? Asiguratorii ar putea sa nu te despagubeasca in cazul unui furt din locuinta
» Primul francizat INSIA: "Faptul ca suntem sub umbrela unui broker international ofera o mai mare incredere clientilor"
» Curtea de Justitie a UE: Un contract de asigurare trebuie sa expuna in mod transparent, precis si inteligibil cum functioneaza asigurarea
» ASF scoate la concurs patru posturi de sef serviciu
» S-a lasat "Ghidul practic pentru agenti de asigurari, asistenti in brokeraj si managerii lor"
» Cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade, produs in Vrancea
» "Pretul" tine pe loc vanzarea ASTRA Asigurari
» Misu NEGRITOIU: Facem o radiografie completa a pietei de asigurari. Vezi Proiectele prioritare ale ASF pentru 2015
» Dr. Martin SIMHANDL, Member of the Managing Board & CFO al grupului VIG, va prezenta la FIAR schimbarile aduse de Solvency IIArhivaUNSAR

PAID

ASIROM
OMNIASIG
METROPOLITAN LIFE
CAMPION Broker


Copyright 2015 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM