BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate - Asigurari - Asigurari - Totul...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.pensiileprivate.ro
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 

Bucuresti
23
1 EUR = 4.4483 RON
1 USD = 3.9765 RON

RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

BT, credite pentru persoane fizice care lucreaza in strainatate


Incepand cu aceasta luna, Banca TRANSILVANIA acorda si pentru persoanele care lucreaza in strainatate, creditele in lei si valuta.
Este vorba atat despre credite imobiliare, cat si despre credite pentru nevoi personale, banca avand, in vedere, astfel, numarul mare de cetateni romani care au un loc de munca in afara tarii. Banca pune, astfel, la dispozitia celor care lucreaza in strainatate - inclusiv pe vase de croaziera - creditul imobiliar in lei sau in valuta, respectiv creditul de nevoi cu ipoteca, 'SOLUTIA BT'.
Creditul imobiliar este destinat cumpararii de terenuri, case ori apartamente, precum si finantarii amenajarii locuintelor. Perioada de acordare este de maximum 25 ani - pentru creditele in RON si de 20 ani - in cazul creditelor in valuta. Suma minima care poate fi contractata este de 1.500 EUR sau echivalentul in RON, respectiv in USD; finantarea maxima este de 100.000 EUR (sau echivalent USD) pentru creditele in valuta ori de 250.000 EUR (in echivalent RON) pentru creditele in RON. Tot pentru persoanele care lucreaza in strainatate si care doresc sa achizitioneze un imobil in Romania, Banca TRANSILVANIA pune la dispozitie creditul imobiliar cu dobanda fixa, acordat in RON, pe o perioada de pana la 25 de ani.
Un alt produs care se acorda persoanelor care lucreaza in strainatate este 'SOLUTIA BT', pentru care perioada de creditare este de maximum 25 de ani.
Imbogatirea portofoliului de servicii si produse ale Bancii TRANSILVANIA cu aceste produse dedicate persoanelor care lucreaza in strainatate a avut la baza mobilitatea, factorul care influenteaza tot mai mult piata muncii.
costi.boroda@mxp.ro
Share |


Publicat pe 11.10.2006 | 3015 vizualizari


1asig.ro
» Asigurarile auto si cele de viata si sanatate incheie seria de conferinte de la FIAR 2015
» Daca asiguratorii nu vor depasi problemele privind protectia datelor, nu vor putea beneficia de pe urma unor baze de date comune
» Fraudele auto pot fi reduse cu ajutorul unei baze de date comune a asiguratorilor pe segmentul CASCO
» Roland VOGGENAUER, SWISS Re: "Avem nevoie de modele si de baze de date"
» UNSAR: Reglementarea daunelor morale ar reduce costurile cu instrumentarea daunelor si cu reasigurarile
» Gheorghe AXINTE: Verificarea daunelor auto permite eliminarea fraudelor din domeniul asigurarilor
» Generatia Y - o provocare pentru asiguratorii de viata
» Romania trebuie sa fie proactiva pentru a evita riscul aparitiei "fermierilor de daune"
» Sorin MITITELU, BCR Asigurari de Viata VIG: Bancassurance - model de business cunoscut, dar care nu este folosit la adevaratul potential
» Vlad ANTONIU, ERGO Romania: Bancassurance-ul trebuie sa genereze un maxim de valoare pentru toate partile implicate: banca-client-asiguratorArhivaUNSAR

PAID

ASIROM
OMNIASIG
METROPOLITAN LIFE
CAMPION Broker


Copyright 2015 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM