BCR Asigurari, SMB, Bucuresti - Unde ma asigur? - Asigurari - Totul despre asigurari -...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 XPRIMM Newsletters 
 PRIMM - Asigurari&Pensii 
 Insurance PROFILE 
 Anuarul Asigurarilor 
 XPRIMM Insurance Report 1 EUR = 4.7284 RON
1 USD = 4.2575 RON


RFI

Unde ma asigur?

Arhiva

BCR Asigurari, SMB, Bucuresti


Gabriel OLTEAN
Director, Directia Vanzari
Adresa: Str. Rabat nr.21, Sector 1
Localitate (Sector): sector 1
Judetul: Bucuresti
Telefon: 0372.739.526
Fax: 021.206.90.23

XPRIMM: Ce oportunitati vedeti pentru activitatea Sucursalei dvs. pentru urmatoarea perioada?
Gabriel OLTEAN: BCR Asigurari VIG - Sucursala Municipiului Bucuresti si-a propus, pentru urmatoarea perioada sa fructifice experienta companiei pe segmentul de bancassurance in vederea majorarii subscrierilor pe asigurarile de tip property si raspunderi.

XPRIMM: Care este structura portofoliului in acest moment? A suferit aceasta modificari ca si consecinta a crizei economice?
G.O: Structura portofoliului la sfarsitul anului 2009 se prezenta astfel:
- 59% CASCO
- 25% RCA
- 12% property
- 4% alte forme de asigurare
Fata de finele anului 2008, se observa o scadere a ponderii CASCO in totalul portofoliului, datorata in mare parte diminuarii pietei de leasing (care finanta cu preponderenta autovehicule), respectiv deciziei companiei de a renunta la reinnoirea politelor cu  daunalitate mare. Putem spune ca structura portofoliului BCR Asigurari SMB a fost influentata de conjunctura economica actuala si de evenimentele care o caracterizeaza: scaderea consumului (in special pe piata auto si pe cea imobiliara) .  

XPRIMM: Cum apreciati rezultatele obtinute de Sucursala in anul 2009? Cum se prezinta acestea daca ne raportam la rezultatele din 2008?
G.O: Rezultatele inregistrate la finalul anului 2009 consemneaza o crestere fata de anul 2008 pe toate formele de asigurare, cu preponderenta pe RCA. Apreciem ca foarte buna performanta de a genera crestere in contextul unei piete de asigurari aflata in declin cu 1,1% fata de anul precedent.

XPRIMM: Care sunt obiectivele principale pentru Sucursala dumneavoastra in acest an? (Volum total a intermedierilor, structura personal etc.)
G.O: Pentru anul 2010 ne-am propus imbunatatirea comunicarii cu brokerii de asigurare, astfel incat sa putem raporta la final o majorare a volumului intermedierilor; totodata, BCR Asigurari este in plina campanie de profesionalizare a fortei de vanzare prin atragere de noi agenti de asigurare, asigurandu-le training intensiv si un plan de cariera. Scopul nostru este de a majora ponderea subscrierilor brokerilor, agentilor subordonati si a agentilor de asigurare in totalul subscrierilor.


Publicat pe 10.05.2010

PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM