Austriecii urca in top-uri - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Asigurari 
 Stiri externe 
 Piete financiare 
 Republica Moldova 1 EUR = 4.7627 RON
1 USD = 4.2726 RON


RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Austriecii urca in top-uri


Societatea de asigurari romano-austriaca SARA MERKUR a inregistrat la sfarsitul anului 2002 un volum total de prime brute subscrise de 87,9 miliarde lei (82,6 miliarde lei din asigurarile de viata, iar restul de 5,3 miliarde lei din asigurarile generale) datorita, in special, dinamicei sale organizatii proprii de consiliere si vanzari directe.
"Pentru anul 2003, societatea noastra si-a propus lansarea de noi produse, chiar pana la finele primului trimestru, si extinderea teritoriala", ne-a declarat doamna Sorina NICULESCU, director general adjunct - Sara Merkur.
O alta companie de asigurari, cu capital austriac, prezenta pe piata romaneasca, GRAWE Romania (actionarul principal fiind Grazer Wechselseitige Versicherung) a acumulat in anul 2002 un volum de prime brute subscrise de 46,09 miliarde lei si, respectiv, 42,60 miliarde lei prime brute incasate. Intre obiectivele societatii pentru 2003 se numara si cresterea volumului de prime cu circa 80%.


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Austriecii urca in top-uri).
Share |


Publicat pe 03.02.2003 | 1431 vizualizari


TOP Stiri


ArhivaPAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM