1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Au mai ramas trei saptamani pana la "IIF 2018 - PROPERTY INSURANCE - the NatCat challenge and beyond". Tu ti-ai rezervat locul la acest eveniment?

Omenirea nu traieste de ieri, de azi sub amenintarea dezastrelor naturale, dar, in ultimii ani, un alt fenomen a luat amploare: atacurile informatice. Dimensiunea infractiunilor cibernetice ar putea fi inteleasa mai bine, daca ne gandim ca atacurile cibernetice au provocat numai in 2017, arata Lloyd"s, pagube in valoare totala de peste 121 de miliarde de dolari, cifra comparabila cu cea inregistrata, in 2005, in urma uraganului Katrina.

Iar asta inseamna ca, astazi, in vreme ce industria de re/asigurari se confrunta cu un deficit deloc neglijabil pe partea de NatCat, alte riscuri - non-materiale, de data aceasta -, devin din ce in ce mai amenintatoare. Privind in urma, strict la anul trecut, vedem ca 2017 a reprezentat, pentru companiile de re/asigurare, cel mai "costisitor" an al ultimului deceniu, in vreme ce atacurile informatice au atins, la randul lor, un nivel fara precedent.

In acest context, "IIF 2018 - PROPERTY INSURANCE - the NatCat challenge and beyond", eveniment care va avea loc in data de 23 martie, in Praga (Cehia), se va concentra, printre altele, pe teme precum:

  • Cyber-riscurile, provocare reale pentru companiile de asigurari;
  • Riscurile non-materiale si daunele pe care le pot provoca;
  • Lectiile invatate de re/asiguratori, pe partea de NatCat, in ce mai "costisitor" an;
  • Identificarea de solutii pentru micsorarea deficitului in asigurare;
  • Micro-asigurarile, solutii pentru extinderea acoperirii in asigurarile NatCat;
  • Inovatiile tehnologice si modul in care acestea pot ajuta asigurarile de tip property;
  • "Silent-cyber", problema la nivel global.
Alatura-te si tu profesionistilor care reprezinta cele mai importante entitati de re/asigurare, furnizori de tehnologii digitale, regulatori de dauna si companii de modelare a riscurilor, la evenimentul "IIF 2018 - PROPERTY INSURANCE - the NatCat challenge and beyond", din data de 23 martie.

Inregistreaza-te ACUM!

PROMO