1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Atentie, soferi! Ceata densa in ...

Atentie, soferi! Ceata densa in Bucuresti. Fii #treazlavolan!

In aceasta dimineata, capitala este acoperita de o ceata densa, carosabilul este umed, iar vizibilitatea este redusa.

In aceste conditii, autoritatile recomanda soferilor sa fie prudenti, sa reduca viteza de deplasare, sa pastreze distanta intre autovehicule, sa acorde atentie manevrelor pe care le efectueaza, sa foloseasca luminile de ceata si sa evite depasirile.

Pietonilor le este recomandat sa-si sporeasca atentia, sa evite pe cat posibil folosirea partii carosabile, iar traversarea drumului sa fie efectuata doar prin locurile premise.

Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie, la aceasta ora, in capitala, sunt 5 grade C.

Siguranta rutiera: o prioritate pentru Romania

Campaniile nationale de siguranta rutiera raman mai importante ca niciodata, avand in vedere numarul in continuare crescut de accidente rutiere care au loc in tara noastra.

Tocmai de aceea, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor desfasoara, inca din anul 2016, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, cu sprijinul principalilor actori din piata asigurarilor. Demersul are ca obiectiv cresterea sigurantei rutiere si a gradului de informare a tuturor participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun prin incalcarea regulilor de circulatie si indisciplina. Mai mult decat atat, campania FII TREAZ LA VOLAN!, prin intermediul comunitatilor sale online, ramane activa tot timpul anului.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instragram.com/treazlavolan .