1asig.ro

Asigurarile travel, dezbatute joi in Editia Speciala a emisiunii Ora de Risc

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre asigurarile travel destinate calatoriilor in strainatate, dar si in tara, preferintele clientilor, asigurarile medicale, si nu numai, discuta, joi - 8 august a.c., Marius LASLO - Director Executiv - si Sorin CORNEA - Director Marketing - din cadrul DESTINE Broker de Asigurare-Reasigurare si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in Editia Speciala a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM.

PROMO


Emisiunea urmeaza sa fie transmisa live joi, de la sediul DESTINE Broker din Ploiesti, incepand cu ora 13:00, de pe contul de Facebook al lui Sergiu COSTACHE.

Emisiunea "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro. Ne puteti urmari pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Segmentul asigurarilor medicale de calatorie (travel) este pe un trend ascendent, datorita apetitului tot mai ridicat al turistilor pentru calatoriile in strainatate si probabil a constientizarii sporite a importantei unei astfel de asigurari.

Asigurarea medicala de calatorie (travel) este un instrument de protectie pentru toti cei care calatoresc in strainatate in diverse scopuri, fie turistic, fie de business sau profesional.

In acoperirea standard a asigurarii medicale pentru calatorii in strainatate sunt acoperite costurile si cheltuielile medicale ca urmare a producerii unui accident sau a unei imbolnaviri imprevizibile in timpul calatoriei, inclusiv transportul medical de urgenta si cheltuielile de repatriere medicala sau repatriere in cazul decesului persoanei asigurate. La acestea se pot adauga clauze suplimentare.

Recent, in cadrul unei campanii de educatie financiara, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a distribuit Ghidul Asigurarilor de Calatorie unui numar de aproximativ 500 de persoane in cadrul Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti. Publicatia contine o serie de informatii utile cu privire la beneficiile si la necesitatea incheierii unei polite de asigurare de calatorie, precum si cu privire la tipurile de asigurari pe care consumatorii le au la dispozitie.

DESTINE Broker este unul dintre cei mai mari jucatori din industrie, ocupand locul trei pe piata de brokeraj in primul trimestru din 2019, cu o cota de piata de 5,68% si un volum de prime intermediate de peste 336 milioane de lei (72,1 mil. EUR) - conform calculelor realizate de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

DESTINE Holding a fost creata in 2007 si include companiile: DESTINE Broker de Asigurare, DESTINE Broker de Credite, DESTINE Leasing IFN, DESTINE Asigurari - Rep. Moldova si DESTINE Holidays.
1.088 accesari