1asig.ro

Arnaud de La HOSSERAYE - CEO, BRD Asigurari de Viata


Arnaud de La HOSSERAYE Arnaud Charles Marie Rene Briere de la Hosseraye a primit recent avizul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru functia de Director General al societatii BRD Asigurari de Viata.

CEO-ul BRD Asigurari de Viata are o experienta de peste 30 de ani in servicii financiare, din care peste 20 de ani in Grupul Societe Generale.

De-a lungul timpului, Arnaud de La Hosseraye a ocupat mai multe functii de management in administrarea de active si investitii. Performantele obtinute l-au recomandat ulterior pentru pozitii de conducere. Astfel, in perioada 2008 - 2013 a supervizat si sprijinit dezvoltarea a sapte filiale si sucursale Societe Generale Insurance din Europa in cooperare cu CEO locali. Rezultatele obtinute cu sprijinul sau l-au recomandat pentru pozitia de CEO a operatiunii Societe Generale Insurance din Rusia pe care a detinut-o timp de cinci ani.

"In urma succesului inregistrat cu proiectele inovatoare din Rusia, din octombrie 2018 Arnaud de la Hosseraye a primit rolul de a conduce operatiunea de asigurari de viata din Romania a Societe Generale Insurance, fiind nominalizat CEO al BRD Asigurari de Viata", a transmis compania la solicitarea 1asig.ro.

Totodata, indeplineste rolul de country manager pentru entitatile prezente in Romania, parte din Societe Generale Insurance: BRD Asigurari de Viata, BRD Pensii (BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private) si BRD Asigurari Generale.

Arnaud de la Hosseraye este absolvent al Scolii Nationale Superioare de Telecomunicatii si membru al Institutului de Actuari din Franta.
Publicat pe 07.02.2019