1asig.ro
1asig.ro
Am intrat in a doua jumatate a ...

Am intrat in a doua jumatate a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"

5 min. / 1.540 cuvinte
Pentru a creste gradul de educatie financiara al romanilor, APPA desfasoara, pana pe 18 decembrie a.c., campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" - un proiect care propune o serie de concursuri desfasurate pe baza unor notiuni teoretice de baza. Dupa 3 saptamani pline, proiectul se apropie de final.

PROMO


Fiecare etapa saptamanala, moderata de cunoscutul magician si vlogger Vlad GRIGORESCU, este anuntata luni, pe totuldespreasigurari.ro si pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro. Ultima - etapa a 4-a - aduce in centru asigurarile de sanatate si de viata.

Daca nu ai facut deja acest lucru, da-le de veste clientilor tai si invita-i sa participe: cunostintele financiare le pot aduce premii importante! Participantii care se inscriu la minim 2 etape au sansa de a ajunge in Marea Finala, unde pot castiga un voucher de 2.500 lei.

Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

2.650 accesari