1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Allianz-Tiriac a castigat contul ...

Allianz-Tiriac a castigat contul STB-ului din Constanta

Allianz-Tiriac Asigurari a castigat licitatia organizata de CT BUS, compania de transport public din Constanta, pentru servicii de asigurare RCA, asigurari de persoane si bagaje si asigurari incendii si alte riscuri, pe o perioada de 12 luni.

Polita a fost estimata la 1.554.300 lei si semnata pentru suma de 1.120.078 lei.

La procedura de atribuire a participat si Omniasig VIG.

Asigurari RCA

Potrivit caietului de sarcini, politele de asigurare RCA vor fi emise si predate in cel mult 2 zile lucratoare de la solicitarea entitatii contractante.

Constatarea prejudiciului se va face in termen de 5 zile lucratoare de la data notificarii primite de la asigurat, de catre reprezentantii asiguratorului, impreuna cu asiguratul si imputernicitii sai.

De asemenea, despagubirea se plateste de asigurator in maxim 10 zile de la data depunerii ultimului document necesar stabilirii raspunderii si cuantificarii daunei, solicitat in scris de catre asigurator, sau de la data la care asiguratorul a primit o hotarare judecatoreasca definitiva cu privire la suma de despagubire pe care este obligat sa o plateasca.

Asigurarea va include 238 de vehicule - majoritatea autobuze, dar si autoturisme, autoutilitare, autospeciale etc.

Asigurari persoane si bagaje

Conform documentatiei, asigurarea este valabila atat in timpul circulatiei vehiculului, cat si in timpul stationarii acestuia (pentru urcarea si coborarea calatorilor, opriri intermediare la semafoare, capete de linii etc).

Limitele de raspundere / persoana pentru care se solicita incheierea politei de accidente sunt:

- 2.000 lei invaliditate permanenta

- 1.000 lei deces

- 200 lei/zi cheltuieli medicale pe o perioada de maxim 45 zile

- 100 lei bagaje

Asigurari impotriva incendiilor si alte riscuri

Riscurile acoperite: incendiu, trasnet, explozie; cadere de corpuri aeriene, cutremur de pamant, riscuri atmosferice (furtuna, grindina, inundatie, viitura, avalansa de zapada etc).

Sursa foto: CT Bus/ Facebook