1asig.ro
1asig.ro

Alina ANDREESCU - Director General, BRD Pensii


Alina ANDREESCU Alina ANDREESCU a fost autorizata in functia de Director General al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. (BRD Pensii) incepand cu 15 februarie, a anuntat compania.

Ea o inlocuieste pe Rozaura STANESCU, care s-a retras de curand din activitatea profesionala si s-a dedicat planurilor personale.

Noul Director General al BRD Pensii are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. S-a alaturat BRD Pensii cu 10 ani in urma. Orientarea spre rezultate, calitatea si eficienta activitatii desfasurate, alaturi de rolurile profesionale variate asumate cu succes au propulsat-o spre pozitii de management incepand cu anul 2009, precizeaza compania.

Anterior pozitiei actuale, Alina ANDREESCU a fost Director Executiv al BRD Pensii in perioada mai 2014 - februarie 2019. Din acest rol a condus proiecte inovatoare in zona de operatiuni si avut rezultate excelente in initiative de management al riscului.

"Este o reala oportunitate sa ma implic in luarea deciziilor pentru a aduce valoare celor peste 440.000 de participanti care vor beneficia de pensii private oferite de BRD Pensii. Voi continua sa dezvolt strategia companiei si sunt onorata sa coordonez o echipa de profesionisti", a declarat Alina ANDREESCU. 

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Alina ANDREESCU a urmat programe de management in cadrul Grupului Societe Generale Insurance.

BRD Pensii administreaza fonduri de pensii private - pilonul II si pilonul III - pentru peste 440.000 de participanti (conform raportarilor Autoritatii de Supraveghere Financiara la 31 decembrie 2018).
Publicat pe 18.02.2019