Dr. Alin T. BAIESCU - Manager al Diviziei Bancassurance, Brokeri si Vanzari Corporate, EUREKO Asigurari...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
-5
1 EUR = 4.7619 RON
1 USD = 4.1988 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Dr. Alin T. BAIESCU - Manager al Diviziei Bancassurance, Brokeri si Vanzari Corporate, EUREKO Asigurari


Dr. Alin T. BAIESCU Alin BAIESCU s-a alaturat echipei de management al vanzarilor EUREKO Asigurari, in calitate de Manager al Diviziei Bancassurance, Brokeri si Vanzari Corporate.

Alin BAIESCU are o experienta de peste 11 ani in distributia de asigurari din Romania prin diverse canale. In ultima perioada acesta a lucrat in cadrul AEGON Asigurari de Viata, unde a ocupat functiile de Chief Marketing Officer & Product Development si Director General Adjunct.

"Alin este un membru de baza al echipei de vanzari a EUREKO Asigurari si sunt convins ca, in calitate de Manager al Diviziei Bancassurance, Brokeri si Vanzari Corporate, va contribui la implementarea strategiei de distributie a companiei noastre. Experienta si cunostintele sale solide din domeniul asigurarilor il recomanda si garanteaza realizarea obiectivelor de vanzari ale companiei", a declarat Frans van der ENT, CEO, EUREKO Asigurari.

"Alaturarea lui Alin BAIESCU echipei EUREKO aduce o reala plus valoare, data fiind experienta vasta pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Sunt sigur ca va contribui din plin la atingerea obiectivelor ambitioase ale companiei noastre", a declarat si Alexandru LEONDARI, Director General Adjunct al EUREKO Asigurari.

In varsta de 34 ani, Alin BAIESCU este doctor in economie, fiind absolvent al Universitatii "Lucian Blaga"- Sibiu si a urmat numeroase cursuri LOMA. S-a remarcat si in zona publicistica prin doua lucrari de referinta in domeniu: "Asigurarile de viata la debutul mileniului III" (2005) si "Asigurarile de viata si dezvoltarea societatii" (2011).


Publicat pe 13.02.2012
PAID

OMNIASIG
Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM