1asig.ro
1asig.ro
Administratia Porturilor Maritime ...

Administratia Porturilor Maritime Constanta cumpara asigurari de grup pentru 157 de angajati

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta organizeaza, in luna august, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de asigurari de grup pentru personalul angajat in caz de boala profesionala, accident ori deces produs in timpul sau din cauza indeplinirii atributiilor de serviciu din timpul interventiilor, concursurilor profesionale, antrenamente ori alte misiuni specifice activitatii.

PROMO


Valoarea contractului este de 37.680 de lei, fara fransiza, pentru 157 de angajati, pe o perioada de 24 de luni, conform anuntului de participare publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi reprezentat de pretul cel mai scazut.

Conform caietului de sarcini, politele de asigurare vor acoperi riscul de deces din accident de munca sau boala profesionala, riscul de invaliditate permanenta din accident de munca sau boala profesionala precum si riscul de invaliditate temporara din accident de munca sau boala profesionala.

"Ofertantul va acorda despagubiri si pentru urmatoarele riscuri: despagubire pentru zile de spitalizare pentru o perioada de mimum 90 de zile, despagubiri pentru zi de concediu medical cu tratament la domiciliu ca urmare a unui accident de munca sau a unei boli profesionale indiferent daca zilele de concediu medical au survenit dupa spitalizare sau nu, pentru o perioada de minim 90 de zile pentru acelasi eveniment. Despagubire pentru plata medicamentelor, tratamente, investigatii ca urmare a unui accident de munca sau a unei boli profesionale", se precizeaza in documentul citat.

Limitele de despagubire sunt de:
  • 45.000 lei - deces din accident de munca sau boala profesionala;
  • 45.000 lei pentru invaliditate permanenta din accident de munca sau boala profesionala.
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 10 august 2020, ora 15:00.

509 accesari