1asig.ro

AXA a lansat Travel Health Calculator, pentru evaluarea conditiilor medicale preexistente

5 min. / 1.540 cuvinte
In incercarea de a-i ajuta pe turistii cu conditii medicale preexistente sa gaseasca si sa incheie o polita de calatorie care li se potriveste, la un pret adecvat, AXA, cel mai mare asigurator travel din Marea Britanie, a lansat "Travel Health Calculator", instrument dezvoltat de expertii in asistenta medicala de urgenta de la compania CEGA.

PROMO


"Travel Health Calculator" ofera o solutie rapida online pentru calatorii cu afectiuni medicale preexistente. Utilizatorii introduc detalii despre afectiunile medicale si primesc rapid un raport care le spune cum aceste afectiuni pot afecta cautarea unei asigurari de calatorie. Apoi, "Travel Health Calculator" le ofera si o lista cu brokeri si asiguratori care pot acoperi si afectiunile respective sau, daca afectiunile respective sunt mai putin complexe, ii directioneaza catre site-uri de comparatie a preturilor.

"Travel Health Calculator" foloseste Antidote, solutia de screening medical a specialistilor CEGA, pentru a determina nivelul de "risc" specific legat de istoricul medical al fiecarui utilizator si, totodata, poate pune la dispozitia utlizatorilor rapoarte specifice pentru peste 3.000 de afectiuni: de la astm si hipertensiune arteriala, la diabet si probleme cardiace.

"In calitate de asiguratori, vrem sa-i ajutam pe clienti sa inteleaga casre sunt optiunile lor de acoperire, indiferent de conditiile medicale anterioare sau existente. In timp ce, in unele scenarii, anumite canale, cum ar fi brokerii, pot fi mai potrivite decat altele, scopul nostru este cel de a-i imputernici pe calatori, astfel incat acestia sa poata gasi acoperirea prin asigurare care li se potriveste. Multi oameni vad starea de sanatate ca pe o bariera in calea incheierii unei asigurari, dar noul nostru instrument poate ajuta la imbunatatirea lucrurilor", sustine Nel MOOY - Travel Director, AXA Insurance.

"Travel Health Calculator le ofera consumatorilor cu conditii medicale preexistente o solutie unica pentru incertitudinea care planeaza in jurul unei asigurari de calatorie. Suntem incantati ca AXA deschide drumul in implementarea acestei solutii. Prin a furniza evaluari medicale simple si usor de accesat, Travel Health Calculator este o dovada a angajamentului nostru constant de a oferi noi modalitati inovatoare si de a sprijini atat asiguratorii, cat si clientii acestora", puncteaza Angela SMITH - Head of Propositions, CEGA.

547 accesari