1asig.ro
1asig.ro

AXA: COVID-19 subliniaza rolul critic pe care il joaca industria de re/asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
Criza generata de pandemia COVID-19 a subliniat rolul critic pe care industria de asigurari il joaca pentru a proteja societatile si pentru a sustine cresterea economica, a declarat Thomas BUBERL - Chief Executive Officer, AXA -, intalnirii anuale a shareholderilor. Potrivit acestuia, pandemia COVID-19 va motiva AXA sa isi transforme practicile de business si sa se concentreze pe a sprijini progresul uman.

PROMO


"Pe masura ce AXA intra intr-o noua etapa din istoria sa, am dorit sa ne intrebam colectiv ce ne conduce si de ce existam. Performantele economice ale unei companii reprezinta fundamentul succesului. Dar nu puteti construi o calatorie colectiva, precum AXA, fara a pune aceasta performanta economica in slujba unui bine mai mare. Un efort la care toata lumea participa individual", a precizat Thomas BUBERL.

"Criza generata de pandemia COVID-19 a aratat ca asigurarea joaca un rol esential pentru protejarea societatilor si pentru sustinerea cresterii economice. Aceasta convingere a devenit clara pentru toti, in reflectiile noastre cu privire la scopul nostru", a mai subliniat Thomas BUBERL - Chief Executive Officer, AXA.

In cadrul intalnirii anuale a shareholderilor, toate rezolutiile recomandate de catre Board-ul Director au fost aprobate. Printre acestea, numirile lui Isabel HUDSON, Marie-France TSCHUDIN, Antoine GOSSET-GRAINVILLE si Helen BROWNE ca directori pentru un mandate de patru ani, precum si reconfirmarile pentru Irene DORNER si Angelien KEMNA.

294 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO