1asig.ro
1asig.ro

AVIVA introduce asigurarea de sanatate mentala pentru adictiile online

5 min. / 1.540 cuvinte
AVIVA introduce Mental Health Pathways Plus, o optiune care le ofera companiilor posibilitatea de a lupta impotriva dependentelor, inclusiv impotriva pariurilor si a jocurilor online, precum si dependenta de social media.

PROMO


Adaugata la asigurarea de sanatate mentala lansata de AVIVA anul trecut, optiunea e disponibila si prin programul Optimum de asigurari private de sanatate pentru companii cu cel putin 250 de angajati, informeaza Cover Magazine.

Potrivit sursei citate, optiunea lansata de AVIVA acopera atat dependentele generate de tehnologie, cat si cele provocate de activitatile online obisnuite. De asemenea, aceeasi optiune acopera inclusiv dependenta de droguri si alcool. Nu in ultimul rand, arata Cover Magazine, copiii cu varsta de cel putin 13 ani, care sunt acoperiti prin asigurarea unuia dintre parinti, pot avea acces, la randul lor, la servicii dedicate pentru sanatate mentala.

"Dependentele pot avea un impact important asupra sanatatii mentale a unei persoane - atat asupra vietii personale, cat si a celei profesionale. Fara indoiala, tehnologia digitala ofera numeroase beneficii, dar la fel de adevarat este si faptul ca determina anumite comportamente care pot creste riscurile de sanatate cu care se confrunta o persoana. Anterior, dependentele erau asociate mai mult cu drogurile si alcoolul, dar acum Internetul si aplicatiile pentru mobil conduc la dependente generate de tehnologie, cum ar fi jocurile online sau dependenta de social media. Raspunsul nostru e reprezentat de extinderea acoperirii pentru sanatatea mentala, astfel incat companiile sa isi extinda, la randul lor, sprijinul oferit angajatilor afectati de aceste dependente tot mai comune", spune Dr. Doug WRIGHT - Medical Director, AVIVA.

575 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO