1asig.ro
1asig.ro

ASITO Kapital lanseaza www.asitokapital.ro

ASITO KapitalAsiguratorul ASITO Kapital a lansat pe 23 martie a.c. noul sau portal de comunicare, www.asitokapital.ro, alaturi de website-ul dedicat produsului CASCO Europa, www.cascoeuropa.ro. Cele doua website-uri definesc noua imagine a societatii ASITO Kapital si sunt concepute pentru a maximiza transparenta si prezenta companiei in mediul on-line.

Noul website al asiguratorului se adreseaza publicului larg, utilizatorilor si brokerilor de asigurari, venind cu informatii exacte si transparente despre ASITO Kapital, precum si cu informatii bine structurate si detaliate despre produsele de asigurare oferite, despre programe de reasigurare, despre actionariat etc.

In ceea ce priveste website-ul dedicat produsului CASCO Europa, acesta integreaza, in premiera, o baza de date care contine valorile de nou ale autoturismelor produse sau importate in Romania, impreuna cu aplicatia "Ofertare online", personalizabila pe fiecare partener in parte.

Caracteristica principala a acestui sistem de ofertare si cotare a riscurilor auto este simplitatea, anunta ASITO Kapital. Acesta elimina din ecuatie, fata de varianta clasica de ofertare prin e-mail, efortul si erorile generate de introducerea datelor de catre utilizator, factorul timp de raspuns, precum si caracterul orientativ al ofertarii on-line cunoscute pana in prezent.

"Produsele ASITO Kapital, impreuna cu viitoarele website-uri dedicate acestora (Cargo, Cladiri si Bunuri, Locuinte, Raspundere Civila), vor imbina un set de avantaje care le vor diferentia net de competitori, vor satisface cu adevarat nevoia de mobilitate a clientilor si a brokerilor de asigurari, aducand utilizatorilor nivelul maxim de operativitate", informeaza comunicatul de presa remis de compania de asigurari.