1asig.ro
1asig.ro
ASIROM lanseaza un program de ...

ASIROM lanseaza un program de burse de studiu, in parteneriat cu ASE

5 min. / 1.540 cuvinte

ASIROM Vienna Insurance Group, cea mai longeviva companie din industria de asigurari din Romania, lanseaza un program de burse de studiu, in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti. Programul L-earn ASIROM ofera 3 burse de merit in valoare de 15.000 lei pentru rezultate deosebite.

Cu ocazia aniversarii a 30 de ani de activitate, ASIROM lanseaza o noua strategie de responsabilitate sociala corporatista, unul dintre pilonii principali fiind investitia in educatie. Astfel, in cadrul proiectului #ASIROMpentrueducatie, a fost dezvoltat programul de burse de merit L-earn ASIROM, dedicat studentilor din cadrul facultatilor de profil.

Impreuna cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, prin Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, ASIROM a pus bazele unui program complex de sustinere financiara pentru excelenta in educatie, precum si a unui program de internship in cadrul companiei. Studentii din cadrul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori cu cele mai bune rezultate in anul universitar 2021 - 2022, vor fi recompensati cu 3 burse de merit in valoare de 5.000 lei fiecare, pentru a-i sustine in parcursul lor educational si a le rasplati eforturile.

"ASIROM a fost si ramane un formator al multor generatii de profesionisti in asigurari, o companie care a fost tot timpul aproape si a contribuit la cresterea nivelului de educatie financiara.

Tinerii sunt resursa cea mai valoroasa a societatii noastre, iar noi ne dorim sa le fim alaturi si sa ii sustinem in parcursul lui educational. ASIROM a reprezentat o adevarata scoala pentru industria asigurarilor din Romania, iar generatiile care au pus bazele acestui domeniu si-au inceput cariera in ASIROM, traditie pe care ne dorim sa o continuam", a declarat Cristian IONESCU, Presedinte al Directoratului ASIROM.

De asemenea, studentilor li se ofera si posibilitatea de a efectua un stagiu de practica in cadrul companiei, pentru a putea intelege si experimenta ce inseamna sa lucrezi in domeniul asigurarilor. Programul de internship este gandit ca o experienta 360 a ceea ce inseamna acest domeniu, studentii fiind implicati in tot mecanismul unei companii de asigurari, de la practica in departamente precum subscriere, vanzari si marketing, pana la sedintele decizionale si intalnirile de echipa.

"Cu o lunga traditie de performanta in pregatirea cursantilor universitari, generatie dupa generatie, Academia de Studii Economice din Bucuresti este un partener de incredere al mediului de afaceri din Romania, care sustine si promoveaza relatiile dintre universitati si mediul de afaceri ca singura posibilitate de a asigura un viitor profesional de calitate viitorilor nostri absolventi, cei care vor perfoma maine pe piata muncii si care trebuie sa fie conectati la realitatea si dinamica acesteia. Uram success parteneriatului dintre ASE si ASIROM", a declarat prof. univ. dr. Nicolae ISTUDOR, Rectorul ASE.

ASIROM VIG, parte din Vienna Insurance Group (VIG), este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu o experienta de 30 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 140 de agentii, 1.500 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

869 accesari