1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASIROM VIG a lansat o asigurare de sanatate

Compania ASIROM Vienna Insurance Group a anuntat lansarea asigurarii Aromedica Posta, un produs dezvoltat in parteneriat cu Posta Romana Broker de Asigurare (PRBA) si Medical Ocupational (MEDOC), distribuit printr-o retea de peste 200 de oficii postale din Romania.

"Asigurarile de sanatate reprezinta o nisa cu potential semnificativ in Romania, iar ASIROM va continua sa dezvolte produse si sa aloce resurse in aceasta directie", a declarat Daniela MEGHEA, Vicepresedinte ASIROM.

Aromedica Posta are o prima anuala de 450 lei si ofera acces la o retea nationala de peste 1.000 de furnizori privati de serviciile medicale si decontare directa, intre clinica si asigurator.

"Asigurarea privata de sanatate reprezinta o completare necesara a structurii de asigurari sociale, oferind acces facil la sistemul privat de sanatate, un domeniu dinamic si inovator care aduce valoare sistemului de sanatate national privit ca un intreg. Aromedica Posta are o prima anuala de 450 lei, iar scopul acestui pret avantajos este de a accentua necesitatea si utilitatea produselor de acest tip in randul clientilor. De multe ori o vizita la medic si cateva analize standard te pot costa mai mult de 450 lei. Aromedica Posta este o asigurare cu acces facil la sistemul medical privat si un pret accesibil", a explicat Daniela MEGHEA.

Asigurarea include servicii medicale in ambulatoriu (consultatii de specialitate, analize de laborator, ecografii, radiologie, radioscopie, screening cancer etc.), cat si spitalizare in unitati private si publice, tratamente stomatologice, consultatii oftalmologice si dipozitive de protezare pentru vaz si auz, fiind solutia optima de asigurare.

Toate programarile si informatiile necesare sunt disponibile printr-un call center dedicat, cu program non-stop, astfel asiguratul poate cere informatii medicale oricand si are la dispozitie tot istoricul sau medical.

Conform ASIROM, noua polita de sanatate a fost conceputa pentru a oferi asiguratilor protectie pentru imbolnaviri neasteptate, vatamari corporale in urma accidentelor, precum si posibilitatea de a preveni imbolnavirile prin consultatii si investigatii medicale anuale.

ASIROM este parte a grupului Vienna Insurance Group, lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, alaturandu-se inca din 2007 celor 50 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

PROMO