1asig.ro
1asig.ro
ASF reia programul de educatie ...

ASF reia programul de educatie financiara Student Club

5 min. / 1.540 cuvinte

Programul de educatie financiara ASF Student Club, editia a-II-a, va fi reluat in luna octombrie a acestui an. La fiecare doua saptamani, studenti din diverse universitati vor putea participa la workshop-uri practice sustinute online de lectorii Autoritatii de Supraveghere Financiara, profesionisti in pietele de asigurari, pensii private si piata de capital. 

Tematica abordata, precum si modul interactiv de predare ii vor ajuta pe participanti sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele financiare. 

"Educatia financiara este una dintre directiile strategice de actiune ale ASF. O piata financiara dezvoltata si matura se sprijina intotdeauna pe consumatori informati si educati. Parteneriatul pe care-l avem cu marile centre universitare din Romania, cu un rol de multiplicare semnificativ in ceea ce priveste demersul de educatie financiara, este unul solid si permanent, studentii fiind principalii beneficiari ai colaborarii dintre ASF si mediul universitar", a declarat Nicu MARCU, Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Intalnirile din cadrul primei editii a ASF Student Club s-au bucurat de un real interes din partea participantilor, programul fiind adresat tuturor studentilor pasionati de finante, indiferent de profilul facultatii.

Inscrierile pentru cea de-a doua editie a ASF Student Club se fac la adresa edu@asfromania.ro pana la data de 22.10.2021. Locurile sunt limitate. Formularul de inscriere, precum si mai multe informatii sunt disponibile la https://asfromania.ro/edu/student-club/ .

Cursurile sunt gratuite si se vor desfasura prin intermediul platformei Zoom. Primul curs va avea loc pe data de 29.10.2021.

Autoritatea de Supraveghere Financiara este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

 

1.756 accesari